Customer Loyalty Team member
Yourprofessionals
Amsterdam, NL
1 dag geleden
source : JobBoost.io

Je bent klantgericht en je stelt de klant altijd centraal. Daarnaast vind jij het leuk om vernieuwende ideeën voor te dragen en mee te denken om het klantcontact en de dienstverlening nog beter te maken.

Je bent verbindend, zowel met collega's als met de klant en je kunt in een Agile omgeving werken. Herken jij jezelf hierin en heb jij jouw WFT basis en WFT Hypothecair Krediet (of bent studerende hiervoor) op zak?

Reageer dan op deze functie als Customer Loyalty Team member in Amsterdam

Organisatie-en afdelingomschrijving

Waar jij terecht komt als Customer Loyalty Team member :

Als Team Banking en Insurance binnen Your Professionals kunnen, wij samen met jou, ervoor zorgen dat jij klaar bent voor de transitie van de bank en verzekeraar van morgen.

Middels vak gerelateerde opleidingen, kennissessies en sparren met je collega's til jij jezelf naar een hoger niveau. Samen met je eigen HR Officer zet je een stip op de horizon om samen naar je doel te werken.

Een open, energieke cultuur, persoonlijke ontwikkeling en een flinke dosis relativeringsvermogen zijn kenmerkend voor de sfeer binnen deze unit.

Als CLT member ben je iemand met interesse in hypotheken die heel goed met klanten om kan gaan. Enerzijds ben je bezig met administratieve werkzaamheden, anderzijds ben je telefonisch met de klant in contact.

Je kunt de klantbehoefte goed achterhalen en je kunt de klant met een creatieve oplossing verrassen. Je streeft er naar om de klant dat persoonlijke WOW gevoel te geven.

Functieomschrijving

Wat jij gaat doen als Customer Loyalty Team member :

Als member werk je samen met 10 andere members in een team. Samen ben je verantwoordelijk dat alles m.b.t. het hypotheekproces van A tot Z afgehandeld wordt.

Het team denkt niet alleen in standaardoplossingen, maar zet net dat stapje extra om de echte klik’ met de klant tot stand brengen.

Binnen het team werk je nauw samen en rouleer je als captain. Als teamcaptain ben je die dag of week verantwoordelijk voor het team, hierbij moet je denken aan planning, wat er prioriteit heeft en wie welke taken oppakt.

Profiel

Wat jij meeneemt als Customer Loyalty Team member :

 • HBO werk- en denkniveau
 • WFT Basis en WFT Hypothecair Krediet
 • Ervaring met telefonisch klantcontact en kennis en / of interesse in het hypotheek vak
 • Aanbod

  Wat jij kan verwachten als Customer Loyalty Team member via Your Professionals Banking & Insurance :

 • Een bruto startsalaris tussen € 1.900,- en €2.400 per maand (op basis van vooropleiding en behaalde WFT’s);
 • Een uitdagende fulltime functie in Amsterdam van 40 uur per week, maar met flexibele werktijden (werktijden maandag / vrijdag 8 : 00-20.00 en zaterdag);
 • Volledige reiskostenvergoeding met OV of mogelijkheid tot een leaseauto;
 • Een mooie (starters)functie binnen een internationaal opererende bank waarbij je veel gaat leren op het gebied van kredieten;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • Doorgroeimogelijkheden door het behalen van meer aanvullende WFT's (studie en opleidingsbudget) en de daarbij behorende salarisverhogingen;
 • Professionele begeleiding vanuit ervaren HR Officers.
 • Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil jij beginnen als Customer Loyalty Team member via Your Professionals Banking & Insurance?

  Reageer dan nu met jouw cv (een korte motivatie vinden we leuk).

  Nog geen WFT’s in je bezit, maar heb je wel net je HBO op zak en ambieer je wel een carrière binnen de zakelijke financiële dienstverlening?

  Neem dan contact op met Imane Anaflous, HR Officer Banking & Insurance via 0650128809 (appen mag ook!) en wie weet ga je deze via ons WFT programma behalen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier