Leerling stoffeerder
JAMwerkt
Oss, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als leerling stoffeerder ben je bezig met het gehele proces van stofferen. Dit doe je van de voorbereiding tot het eindproduct.

Je verzamelt de productiegegevens, zoekt de juiste materialen om op maat te maken en daarna ga je aan de slag om het te monteren.

Je gaat aan de slag met verschillende producten zoals banken, stoelen, hockers, fauteuils etc. Voor deze producten breng je zowel de stof op maat als de vulmaterialen.

Voor stoelen worden er bijvoorbeeld andere vulmaterialen gebruikt dan voor fauteuils. Zó is geen dag hetzelfde en werk je met verschillende maatwerk producten.

Samen met je collega’s bewaak je het gehele productieproces en ga je voor het beste resultaat. Je weet precies welk gereedschap en welke materialen te gebruiken.

Van nauwkeurig en precies werken wordt jij heel gelukkig!

Werkzaamheden

 • Het aanbrengen van de juiste stofferingen voor de producten
 • Bewerken van producten en het vullen van de juiste materialen
 • Voorbereidende werkzaamheden om het proces goed te laten verlopen
 • Maken van maatwerk producten
 • Wat verwachten we van je?

 • Je werkt precies en vindt het leuk om carriere te maken als stoffeerder
 • Je vindt het leuk om met je handen te werken en bent technisch aangelegd
 • Je werkt secuur en je hebt oog voor detail
 • Je houdt van een grapje op zijn tijd
 • Waar ga je werken?

  Je komt te werken in een organisatie die bijna 50 jaar hoogwaardige binnenmeubels maken voor particulieren. De producten worden van A tot Z gemaakt in de fabriekshal in Oss, maar worden daarna doorverkocht aan retailers door heel Nederland.

  Je komt te werken in een organisatie waar meer dan 100 personen werkzaam zijn, het kloppende hart is dan ook de productieafdeling.

  Op de werkvloer hangt er een informele en gezellige sfeer. Een grapje op zijn tijd wordt dan ook zeker gewaardeerd. Hier worden de producten met veel passie gemaakt en dat zie je ook aan de kwaliteit van de producten.

  Bijna alle producten worden gemaakt naar wens van de klant, een afwijkende afmeting of een andere stoffering. Niets is te gek!

  Wat krijg je ervoor terug?

  Wij bieden jou een uitdagende baan voor langere tijd bij een groeiende organisatie. Jouw uurloon hangt af van eerdere werkervaring en opleiding.

  Als leerling stoffeerder ligt de salarisindicatie tussen €10,50 en €12,50 bruto per uur. Binnen de organisatie is er veel afwisseling in de werkzaamheden.

  Zo ziet geen één dag er hetzelfde uit. Wil jij graag doorgroeien binnen een organisatie? Dan zijn hier ook meer dan voldoende mogelijkheden!

  Wat krijg je ervoor terug?

  Heb je interesse in deze vacature als leerling stoffeerder? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier