Sr. VAT Manager
DPA Group
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden
source : Experteer

Dit ga je doenUitdagende inter- en nationale BTW vraagstukken zoals de beoordeling en optimalisatie van de BTW positie van cliënten, advisering op M&A trajecten, het verrichten van due diligence onderzoeken, TCF en BTW Compliance optimalisatie trajecten.

Zelfstandig onderhoud je klantcontact, bouw je de praktijk uit en onderhoud je contact met de belastingdienstHet begeleiden en coachen van junioren kan onderdeel zijn van jouw functieBen jij de Sr.

VAT Manager die wij zoeken?Minimaal 8 jaar werkervaring binnen de BTW-praktijk, het liefst opgedaan bij een big 4 kantoor.

Een afgeronde Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie. Jij bent klantgericht, analytisch, hebt managementskills en kunt creatief denken.

Je bent sociaal en gericht op werken in teamverband.Je beschikt over probleemoplossend vermogen en houdt van uitdagingen.

Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.Wat je krijgtEen uitdagende omgeving met hoogwaardige nationale & internationale BTW vraagstukkenAls senior BTW specialist maak je onderdeel uit van de brede nationale en internationale BTW praktijk binnen het kantoor van onze opdrachtgever.

Dit bevat een gevarieerd klantbestand van tech start-ups tot beursgenoteerde multinationals. Een team zeer gedreven en deskundige collega’s.

Focus op persoonlijke groei door intensieve begeleiding.Een persoonlijke en familiare sfeer op ons kantoor.Interne en externe cursussen om professionele vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier