Wijkteamconsulent Participatiewet
Daerom!
Schagen,NL
2 dagen geleden

Omschrijving

Als consulent Participatiewet help je samen met je collega’s van het wijkteam onze dienstverlening in het sociaal domein vorm en inhoud te geven.

Je ondersteunt inwoners, die een uitkering of een vorm van financiële ondersteuning nodig hebben. Hierbij stimuleer jij de eigen kracht van de inwoner, zodat die zelf zoveel mogelijk de regie houdt.

Als consulent Participatiewet onderhoud je de contacten met aanbieders waarmee de gemeente te maken heeft.

Kandidaat

Jij bent iemand voor wie de Participatiewet geen geheimen heeft. Of het nu om uitkeringen of re-integratie gaat : met jouw integrale blik weet jij inwoners in beweging te krijgen.

Als geen ander weet jij dan ook de eigen kracht van inwoners in te schatten en deze kracht te stimuleren. Je staat stevig in je schoenen, spreekt met gemak inwoners aan en neemt besluiten als dat nodig is.

Je bent analytisch sterk, besluitvaardig en gaat altijd voor het beste resultaat. Je bent iemand die verbeterkansen ziet voor zichzelf en voor anderen.

Je bent empathisch, vriendelijk en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent uitstekend in staat om je in te leven in de wensen van de inwoners en weet een goede vertaling te maken naar de geldende wet- en regelgeving.

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding. Je hebt tenminste 2 jaar recente werkervaring op het gebied van met name het onderdeel Inkomen binnen de gemeente.

Ook vragen we specifieke kennis en ervaring met de Suite(s).

Over Daerom!

Daerom! bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Vanuit ons organisch kennis en netwerkorganisatie werken samen met freelance professionals en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband, hetzij direct bij ons, of op basis van gewerkte uren via onze payroll partners.

U krijgt van ons altijd feedback! Wij beoordelen elke aanmelding en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij vanzelfsprekend om meer informatie, vaak ook om referenties.

Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt! Reacties ontvangen wij via de daarvoor bedoelde button graag voorzien van een CV in Word-formaat en een korte motivatie.

Als wij verder met u het offertetraject ingaan kunnen wij u vragen om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken! Vanzelfsprekend krijgt u uw CV alvorens bij de opdrachtgever in te dienen nog een keer te zien, zodat u ook weet hoe u naar de opdrachtgever gepresenteerd wordt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier