Verkoopmedewerker fulltime/parttime
Blokker
Capelle aan den IJssel
1 dag geleden

Ben jij een ijverige teamspeler met een klantvriendelijke houding? Vind je het leuk om meer te leren over Blokkers assortiment en ben je flexibel inzetbaar?

Dan is Blokker op zoek naar jou! Tijdens drukke periodes kunnen we namelijk wel wat extra handen gebruiken in het gezellige team.

Werk aan de winkel

Als Verkoopmedewerker draai je mee in het Blokker-filiaal. Je heet klanten welkom, adviseert hen over producten en zorgt dat de winkel op orde is.

Dat houdt in : schappen gevuld, de juiste promotiematerialen gepresenteerd en een overzichtelijke, nette prestentatie. Als Verkoopmedewerker werk je onregelmatig.

Je overlegt dan ook met de bedrijfsleider van Blokker wanneer je het team komt versterken. Dit kan doordeweeks overdag zijn, maar ook op koopavonden of in het weekend.

Ook kun je af en toe bijspringen bij een ander filiaal in de buurt. Lekker afwisselend dus!

Blokker biedt jou...

Lekker verdienen en flexibel je uren indelen. Ideaal! We gaan met jou in overleg voor hoeveel uur je gemiddeld in de week beschikbaar bent.

Zo kun jij je werk fijn combineren met je studie, opleiding of gezin. Bovendien word je deel van een hecht team dat garant staat voor gezelligheid.

Ook kun je rekenen op een goed all-in uurloon en leuke extra’s, zoals personeelskorting! Wat wil je nog meer?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier