Assemblagemedewerker, Kapelle
Randstad
Kapelle, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Draai jij je hand niet om voor allerlei klussen waarbij technisch inzicht wordt gevraagd? En kun jij uit de voeten met alle soorten gereedschap én daar een perfect eindresultaat mee maken?

Dan zoeken wij jou als assemblagemedewerker vanaf februari tot minimaal augustus 2020.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een fulltime functie voor minimaal een half jaar en mogelijk langer
 • Salarisindicatie van €11,19 per uur
 • 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld
 • WAT GA JE DOEN?

  Jouw werkdag bestaat uit het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan het monteren van scharnieren en sloten, het boren van gaten, het afbramen van randen, stickers plakken en vervolgens de eindcontrole uitvoeren.

  Daarnaast help je bij het inpakken van producten en het laden van de vrachtwagens.

  WIE IS JOUW NIEUWE WERKGEVER?

  Dit bedrijf is een internationale industriële onderneming die zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en overige eindproducten en de assemblage van o.

  a. dakkoffers. Belangrijke waarden voor de organisatie zijn onder andere klantgerichtheid en werken op basis van betrouwbaarheid en integriteit.

  WAT MAAKT JOU GESCHIKT ALS ASSEMBLAGEMEDEWERKER?

  Ben jij iemand die geen problemen heeft met staand werken en vind je het fijn dat jouw taken gedurende de dag regelmatig terugkomen?

  Dan ga jij je zeker op je plek voelen binnen deze functie. Je wordt per dag ingedeeld op één van de stations op de werkvloer.

  Verder vragen we je beschikbaar te zijn vanaf januari tot minimaal augustus 2020.

  SOLLICITATIE

  Ben je enthousiast geworden? Reageer dan direct via onze website, zodat we jouw sollicitatie snel in ontvangst kunnen nemen of stuur jouw motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

  Als je nog vragen hebt, neem dan gerust even contact op.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier