Junior adviseur Installatietechniek
continu
Utrecht, NL
8 dagen geleden

Junior adviseur Installatietechniek

Als Junior Adviseur binnen de Adviesgroep Transport word je onderdeel van een integraal engineering team, bestaande uit consultants, projectmanagers en engineers bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouw, kostendeskundigen en contract / aanbestedingsspecialisten.

Na het voorlopig ontwerp is de missie het ontzorgen van opdrachtgevers zoals NS, ProRail, Gemeentelijke vervoerbedrijven en luchthavens om uitbreidingen en renovaties betrouwbaar en veilig in de dagelijkse operatie in te passen.

In het team ben jij de installatietechnisch specialist die zich bezig houdt met het ontwerp tot en met bestek en soms de uitvoering.

Hierbij maak je gebruik van Revit. Installaties kunnen bijvoorbeeld bestaan uit HVAC-installaties op stations tot en met brandbestrijdingsinstallaties op emplacementen.

Het communiceren met andere disciplines en de projectleider is enorm belangrijk, je bent onderdeel van een groter geheel.

Je wordt direct betrokken bij de projectoverleggen met alle disciplines en in de afstemming met de klant (o.a. installatiedeskundingen en projectmanagers), aannemers en andere belanghebbenden.

HBO / WO studie Installatietechniek afgerond

0-5 jaar werkervaring

Ervaring en affiniteit met klimaatinstallaties / hvac

Ervaring met Autocad / StabiCad / Revit (pré)

 • Direct betrekken in afwisselende projecten van ontwerp tot realisatie zul je je snel kunnen ontwikkelen
 • Je komt terecht in complexe omgevingen zoals trein / metro / tram en busstations, maar ook luchthavens of soms internationale opdrachten komen aan bod
 • Je wordt onderdeel van een ondernemend team met een passie voor stations die door hun opgebouwde relaties en kennis snappen hoe het werkt in dit vakgebied
 • Je komt terecht in een moderne kantooromgeving met moderne voorzieningen gelegen aan NS centraal station Utrecht
 • Je kunt deelnemen aan ons young career development program
 • Onze opdrachtgevers is een internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau. Zij leveren diensten op het gebied van energie, gebouwen, industrie, infrastructuur, stedelijk en landelijk gebied, transport en water in binnen-

  en buitenland. Hierbij streven ze naar duurzame ontwikkeling en vernieuwing. De werkwijze van onze opdrachtgever is pro-

  actief, open en verbindend. Zij hechten grote waarde aan de mening van klanten en onze opdrachtgever zoekt dan ook voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van de dienstverlening voor de klanten te kunnen verbeteren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier