Software Engineer
Teqoia
Amsterdam, Nederland
10 dagen geleden

Vind jij het leuk om te programmeren, heb je gevoel voor bedrijfsprocessen en wil jij bedrijven helpen om hun processen inzichtelijker, betrouwbaarder en efficiënter te maken?

En ben je een starter op zoek naar zijn eerste baan waarin hij zijn mogelijkheden optimaal kan benutten? Dan ben jij degene die wij zoeken! Wij bieden een breed scala aan oplossingen die gericht zijn op het verhogen van de efficiency.

 • Wij zoeken een (Junior) Software Engineer die onze ervaren groep engineers kan versterken. Onze projecten zijn zeer divers en doorlopen alle fasen;
 • vanaf advisering en ontwerp tot het programmeren en in bedrijf stellen van projecten. Onze kennis van techniek, processen en de ontwikkelingen in de markt zijn bij deze projecten essentieel.

  Ben jij leergierig en enthousiast? Dan willen wij graag investeren in jouw kennis zodat jij van vaste waarde kan worden voor onze organisatie.

  Je takenpakket zal gaan bestaan uit de volgende werkzaamheden : - Als Software Engineer ben je, binnen jouw vakdiscipline Industriële Automatisering, medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden binnen technische projecten .

  Je bent onderdeel van een projectteam en je houdt je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden : - Het ondersteunen van de Lead Engineer / Project Manager bij het uitvoeren van engineering projecten.

 • Het opstellen van delen van applicatieontwerpen en functionele ontwerpen.- Realisatie van software aan de hand van het technisch ontwerp-
 • Testen en in bedrijfstellen van (deel)installaties.- Het afronden van afwerkpunten en vervaardigen van de (eind)documentatie.

 • Het draaien van consignatiediensten.Bij Teqoia zijn we heel helder en duidelijk over onze arbeidsvoorwaarden. We bieden een compleet en actueel aanbod, passend bij een functie als Software Engineer.
 • Wij bieden een interessante en uitdagende vaste baan gecombineerd met een goed salaris , binnen een internationaal georiënteerde organisatie met een professionele en persoonlijke werksfeer ;
 • De eerste weken zal je een gedegen inwerktraject volgen om zo goed kennis te kunnen maken met de organisatie; - Doorlopend de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen in het vakgebied.
 • Om je ontwikkeling te stimuleren worden er geregeld vakgerichte trainingen en cursussen aangeboden; - Goede primaire en secundaire voorwaarden , waaronder een vast dienstverband (bij goed functioneren) en een goede pensioenregeling .

 • Daarnaast heb je gedurende het jaar 37 vrije dagen (25 vakantiedagen + 12 ADV dagen ) op basis van een fulltime dienstverband;
 • Goede bereikbaarheid , op ca. 10 minuten loopafstand van het metrostation en de flexibiliteit om een goede balans te vinden tussen werk en privé middels flexibele werktijden .
 • Onze partner kent een goedereiskostenvergoeding om Teqoia is onderdeel van de Humares groep. Teqoia heeft 7 vestigingen in Nederland en België.

  Wij werven en detacheren toptalent op HBO en WO werk- en denkniveau voor bedrijven die ertoe doen. Vanuit Teqoia helpen wij diverse technische bedrijven bij het invullen van tijdelijke en vaste technische functies .

  Denk daarbij aan engineers, project managers, werkvoorbereiders, planners, tekenaars, et cetera. Vanuit een diepgaande passie voor technologie zorgen we telkens voor de juiste expertise om de meest uitdagende projecten tot een succes te maken.

 • Dit zijn de waarden waar we voor staan : - Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen; - Wij zijn lokaal en dichtbij;
 • Wij denken groots en vrij met je mee; - Alleen ga je hard, maar samen komen we verder; - Wij geloven in ons werk en resultaat maakt ons gelukkig.
 • Onze partner houdt zich bezig met een grote variëteit aan projecten. Ze lopen uiteen van het ontwepren, bouwen en installeren van schakel-

  en beveiligingsinstallaties voor elektriciteitscentrales, het verbinden van windturbines aan elektriciteitsnetten tot en met het ontwerpen en bouwen van onderstations met transormatoren.

  Tevens realiseren ze ook monitorings- en controlesystemen voor de tractievoedingsstations van sneltrams.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier