Junior Projectleider Bodemsanering
Sweco NL
Eindhoven, Netherlands
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor ons team Environmental Consultancy in Eindhoven zoek ik een ambitieuze Junior Projectleider die (beginnende) kennis en ervaring heeft in bodemsaneringen, maar ook graag verder wil ontwikkelen in andere vakgebieden.

Heb jij de persoonlijkheid om door te groeien tot een zelfstandige projectleider? Heb je zin om door senior projectleiders meegenomen te worden in nieuwe ontwikkelingen?

Heb je het lef om nieuwe zaken te ontdekken en ben je niet bang om fouten te maken? Dan durf ik op korte termijn een kop koffie met je te drinken! Ik maak graag kennis met je.

Naast een relevante opleiding en beginnende werkervaring hecht ik voor deze functie aan enthousiasme en energie zeer veel waarde!’

Jeroen van Rooij Teammanager Environmental Consultancy

Als Junior Projectleider kom je terecht binnen de Afdeling Environmental Consultancy die bestaat uit ongeveer 100 professionals.

De afdeling houdt zich bezig met advisering en projectmanagement op een breed gebied van Bodemonderzoek, Bodemsanering, Archeologie, Cultuurtechniek, Geodatamanagement en onderzoek naar nieuwe stoffen.

Eigenlijk met alles wat met onze ondergrond te maken heeft. Onze opdrachtgevers (zoals TenneT, Stedin, Provincies, grote gemeenten, maar ook industriële ondernemingen zoals DAF, Vlisco, Philips) hebben behoefte aan innovatieve kennis over inhoud, proces, financiën en strategie van ondergrond gerelateerde vraagstukken.

Jij zult voornamelijk werkzaam zijn vanuit onze locatie in Eindhoven. Jouw taken bestaan onder andere uit het ondersteunen van senior projectleiders bij saneringstrajecten.

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de inhoud, planning en voortgang van de bodemsaneringsprojecten maar ook van de kwaliteit op de technische uitvoering.

Als Junior Projectleider Bodemsanering ben je van voorbereiding tot oplevering betrokken bij bodemsaneringen. Je kunt zeer goed als individu zelfstandig binnen een team werken.

Daarnaast is goede communicatie met collega’s, opdrachtgevers en derden zeer belangrijk. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij zoeken

 • Je hebt een relevante HBO / WO-opleiding afgerond, in de richting van Bodem of Environmental Consultancy;
 • Je hebt relevante werkervaring opgedaan op het gebied van bodem(saneringen) of als werkvoorbereider;
 • Je hebt een open karakter en bent makkelijk om mee samen te werken;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Je werkt zelfstandig en je bent proactief.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag via de button op deze pagina jouw motivatiebrief en cv. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen van Rooij, Teammanager Environmental Consultancy, +31 6 22793146 of via jeroen.

  vanrooij sweco.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Daniëlle Tins Olthof, Campus Recruiter, +31 6 22 21 42 92 of via danielle.tins-olthof sweco.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier