Automation & Control Engineer
The Chemours Company
The Netherlands - Dordrecht
3 dagen geleden

As we create a colorful, capable and cleaner world through chemistry, we invite you to join our team to harness the power of chemistry to shape markets, redefine industries and improve lives for billions of people around the world.

DE ROL

Chemours is op zoek naar een Automation & Process Control Engineer om ons afdelingsteam te versterken op onze locatie te Dordrecht .

Als onderdeel van het Manufacturing Technology team innoveer en onderhoud je al onze chemische processen met behulp van verschillende automatiserings- en besturingssystemen.

Als onderdeel van het Capital Project team breng je projecten tot een succes.

In deze rol is jouw primaire verantwoordelijkheid het goed functioneren en verbeteren van onze procesautomatiserings- en besturingssystemen voor de Chemours Fluoroproducts fabrieken.

Je maakt deel uit van Team Controls. Dit team is verantwoordelijk voor het gehele gebied van procesautomatisering inclusief DCS, beveiligingssystemen, PLC's, procesbesturingstools, SCADA, optimalisatie en PGA.

Programma's kunnen variëren in grootte en bereik, van verbeteringen met één regelloop tot vervangingen van besturingssystemen en complexe regelingen.

Je werkt nauw samen met productie- en procestechnologen om de operationele bedrijfsvoering te optimaliseren en (geavanceerde / batch) procesbesturingssystemen en -toepassingen te ontwikkelen en te onderhouden.

Evenals het identificeren van nieuwe applicaties. Andere aspecten zijn deelname aan teams voor productiviteits- en kwaliteitsverbetering.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Dagelijkse ondersteuning leveren van procesbeheersing bij operaties met een hoger risico;
 • Met de A&PC specialist zorg je voor het dagelijkse systeembeheer, inclusief onderhoud voor alle procesautomatiseringssystemen (PLC, DCS en SIS);
 • Ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van procesautomatiseringsinitiatieven en installatieveranderingen die de operationele veiligheid en betrouwbaarheid, milieuprestaties, productiviteit, bedrijfskosten en doelstellingen voor omzetgroei ondersteunen;
 • Leiden van of deel uit maken van het project engineeringsteam om investeringsprojecten uit te voeren;
 • Het leveren van proces controle expertise.
 • ERVARING & VAARDIGHEDEN

 • Minimaal hbo niveau in chemische, elektrotechniek, instrumentatie of industriële automatisering;
 • Kennis van procesbesturingssystemen (ABB, Honeywell, Siemens);
 • Probleemoplossing van hard -en software en probleemoplossende vaardigheden zijn vereist;
 • Goede communicatieve / interpersoonlijke vaardigheden om productieve, collaboratieve relaties mogelijk te maken binnen de procesbesturingsgroep en met procesengineering, operations, onderhoud, IT, project engineering, binnen / buitenleveranciers;
 • Goede kennis van Microsoft applicaties;
 • Bereidheid om nieuwe technologieën te leren kennen en continuous improvement’ door te voeren;
 • Nederlands en Engels op professioneel niveau.
 • WAT WIJ BIEDEN

 • Een uitstekend salaris, volgens de Chemours arbeidsvoorwaarden;
 • Uitstekende aanvullende voorwaarden, waaronder 13e maand, bonus en reiskostenvergoeding;
 • Minimaal 33 vakantiedagen (aankoop meer dagen is mogelijk) en een bijdrage aan je ziektekostenverzekering;
 • Teambuildingmogelijkheden, waaronder een Young Chemours netwerk, jaarmarkt en teamevents op jouw afdeling.
 • WE ZIJN CHEMOURS. EEN ANDER SOORT CHEMIEBEDRIJF

  We worden gedreven door ons doel om een meer kleurrijke, capabele en schonere wereld te creëren door de kracht van de chemie.

  Gebaseerd op een 200 jaar oude erfenis en een productportfolio van wereldklasse, brengen we dagelijks gemak in vrijwel alles wat mensen aanraken, van auto's, verven en kunststoffen tot elektronica, bouw, energie en telecommunicatie.

  We brengen oplossingen die beter, veiliger, betrouwbaarder en duurzamer zijn, door de kracht van de chemie.

  ONZE BENADERING

  Wij zien onze mensen als onze grootste toevoeging. In plaats van ons te richten op wat onze medewerkers elke dag doen, kijken we naar hoe ze het doen.

  Door een andere benadering van talentontwikkeling, medewerkersbetrokkenheid en cultuur is het ons doel om medewerkers in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen - op Chemours en in het leven.

  De "ours" in Chemours staat voor iedereen die hier werkt. We zijn met duizenden mensen sterk en altijd op zoek naar de beste en slimste mensen om ons team te versterken.

  ONZE CULTUUR

  Vijf fundamentele basiswaarden vormen de onderliggende structuur van onze cultuur als multinational. Dit zijn onze kernwaarden die ons leiden en kaders scheppen voor zowel onze gedragingen als onze ambities.

  Onze waarden zijn deels ook wat ons van anderen onderscheidt, wat Chemours uniek maakt. Onze kernwaarden zijn : klanten centraal, verfrissende eenvoud, samen ondernemen, passie voor veiligheid en onvoorwaardelijk integer.

  We zijn vereerd om voor 2019-2020 ons tweede jaar op rij te worden uitgeroepen tot "Great Place to Work-Certified Company".

  At Chemours, you will find sustainability in our vision, our business and your future. If you want to work on the leading edge of your field and have a desire to make a difference, join Chemours and discover what it means when we say We Are Living Chemistry .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier