Logistiek Medewerker Bruiloft
Olympia
HONSELERSDIJK, NL
2 dagen geleden
source : Jobbird

Omdat vandaag Silvia en Jenny vandaag gaan trouwen om 16 : 00 begint jou dag vroeg 6 : 00. De bloemen voor de bruiloft zijn ingekocht bij de klok.

5 fusten met #rozerozen, 3 fusten met #pioenrozen, 6 fusten met #gerbera en 2 fusten met #tulpen. Jij zorgt ervoor dat de bloemen op tijd bij de bruiloft aan komen.

Je bent onderdeel van een logistiek traject, waarbij iedere schakel van belang is. Je haalt een volle stapelwagen met bloemen of planten op met behulp van een verdeeltrekker.

Via een headset hoor je waar je met de trekker naar toe moet. Je transporteert je lading en zet het juiste aantal bloemen of planten handmatig over op de kar van de koper.

Wanneer de kar leeg is, wordt er een nieuwe kar opgehaald. &

Het is nauwkeurig werk, dat altijd onder tijdsdruk goed afgehandeld moet worden.&

Voor deze functie van magazijn- / logistiek / transport medewerker zoeken we vroege vogels die de dag goed willen beginnen en graag hun handen uit de mouwen steken!&

Vaardigheden&

Je bent minimaal 16 jaar &

Om Arbo technische redenen moet je minimaal 1.65 meter lang zijn&

Je kunt alle kleuren zien en onderscheiden&

Je bent bij voorkeur 3 tot 5 dagen per week beschikbaar&

Het is belangrijk dat je fysiek sterk en gezond bent&

Je hebt affiniteit met de logistiek branche en distributie&

Je bent de Nederlandse taal in woord en geschrift machtig&

Je kunt goed rekenen&

Je vindt het fijn om ’s morgens vroeg aan de slag te gaan, want de drukte start gelijk aan het begin van je werkdag!&

Zoekwoorden : Flora Holland, veilingmedewerker, Rijswijk Zh, Part-time, Deeltijd, Deeltijdbaan, parttime, Vast werk&

Over de werkgever&

FloraHolland is de grootste bloemenveiling van de wereld en mag zich na #Schiphol en de Rotterdamse haven de derde mainport van Nederland noemen.&

Wat wij bieden& &

In deze functie krijg je een salaris aangeboden volgens de cao van Royal Flora Holland en is afhankelijk van jouw leeftijd. &

Ben je 23 jaar of ouder, salaris variëren tussen €10,28 en €12.70 bruto per uur, na 8 weken ga je een schaal omhoog. Daarbij bouw je bij Olympia vakantiegeld en vakantiedagen.

Als je op 10 kilometer afstand woont, kom jij in aanmerking voor een reiskostenvergoeding of je kan natuurlijk ook voor een abbonement kiezen die we geheel vergoeden. &

Bij Royal Flora Holland is geen dag hetzelfde, en wij bieden je bij dit leuke bedrijf een afwisselende baan voor tussen de10 en 30 uur per week waarin je veel nieuwe mensen leert kennen.

In goed contact en met een hecht en gezellig team weet je elke dag opnieuw de klus te klaren. Met dienstlengtes van 3 tot (maximaal) 7 uur per dag blijft er voldoende tijd over om te #studeren, #schoonmaak, #hond uitlaten, #ondernemen, #sporten of de #kids van school te halen. &

productiemedewerker, inpakker, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Delft, Schiedam, Vlaardingen, Rijswijk, Naaldwijk, Monster, Honselersdijk, Maassluis, Hoek van Holland, bijbaan, vakantiewerk, part time)&

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

We maken graag kennis met je.&

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

We maken graag kennis met je.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier