Line Supervisor
Personal Selection
Leerdam, NL
2 dagen geleden

Wil jij een mooie bijdrage leveren aan de productie van nutritionele voedingsrepen die dagelijks door miljoenen consumenten worden afgenomen en ben je sterk in het sturen op kwaliteit?

Wij zoeken voor 40 uur in Leerdam een Line Supervisor die samen een Production Supervisor gaat zorgen voor een goedlopende productielijn, waarbij je je proactief mengt in de verbeterprocessen en zo kwaliteit nastreeft.

Je zal direct voor een jaar in dienst treden bij de werkgever en niet gedetacheerd worden.

null

Hoe ziet je week er uit?

In je rol als Line Supervisor geef je leiding aan de productieteam en denk je proactief mee over productie- en procesverbeteringen.

Je zal je bevinden rapporteren je aan de Production Supervisor en zal met deze persoon de activiteiten van het productieteam gaan coördineren.

Jij bent verantwoordelijk voor kwaliteit, hygiëne, veiligheid en arbeidsomstandigheden en houdt daarnaast de opleidingsmatrix van het team up-to-date.

Je schuwt het niet om input te geven op het reilen en zeilen van het proces en je mengt je dan ook proactief in de weekplanning en de beoordelingsprocessen.

Wat bieden wij jou?

 • Dynamische baan in een leuk en enthousiast team
 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een bruto salaris van €2.638 tot max. €2.993, een vaste eindejaarsuitkering ter hoogte van 3% en een zeer gunstige pensioenpremie regeling.
 • Wie zijn wij?

  Onze partner is een internationaal opererende, succesvolle en toonaangevende producent van nutritionele voedingsrepen. Zij onderscheiden zich daarbij door een hoge graad van expertise op het gebied van exclusieve receptuur voor o.

  a. dieet-, sport- en functionele food-repen. Het afgelopen jaar hebben meerdere technische professionals via ons hun nieuwe werkplek weten te vinden bij dit bedrijf.

  Want : door onze persoonlijke aanpak en het feit dat wij altijd stand-by staan voor de sollicitanten, zorgen wij ervoor dat de match die gemaakt wordt ook blijvend is!

  Dus :

  Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur ons dan je cv met daarin duidelijk je telefoonnummer vermeld en wij nemen contact met je op! Voor meer vragen kun je ons bellen op 079 3031001 of mailen naar kevin ps-recruitment.nl.

  Wat verwachten wij dat je bent? Iemand die..

 • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft, maar hierin wel goed prioriteiten kan stellen;
 • Proactief meedenkt;
 • Kan werken met de gangbare ERP-systemen en MS-Office.
 • Wat verwachten wij dat je hebt?

 • Een MBO diploma of bijvoorbeeld een VAPRO B certificaat;
 • Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen een productieomgeving en met het werken binnen kwaliteitssystemen;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, waardoor jij als geen ander weet hoe je medewerkers moet motiveren.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier