Sales Merchandiser
CPM
Breda, Nederland
6 uur geleden

Functieomschrijving

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van sales, voor veel mooie A-merken werken én veel afwisseling in je werk hebben? Dit is je kans op de meest veelzijdige sales job van Nederland!

In deze functie werk je voor verschillende merken (zoals Mars, Samsung, Danone en PepsiCo) en zijn je werkzaamheden steeds weer anders.

De ene periode doe je een sales rondgang voor verschillende merken, waarbij je dus voor meerdere verschillende producten een winkel of horecazaak binnen stapt.

De weken erop plaats je displays in verschillende supermarkten, in combinatie met een aantal mystery visits bij grote elektronica winkels.

Daarna ben je een volle week samen met een team een volledige winkel aan het herinrichten.

In deze afwisselende functie leer je alle facetten van sales, in verschillende kanalen én hoef je je nooit te vervelen!

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een team van sales toppers verspreid over Nederland. Iedereen heeft z'n eigen regio en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes in heel Nederland.

Je hebt dagelijks contact met elkaar over de werkzaamheden en jullie behaalde resultaten. Je wordt begeleid door een fieldcoach die regelmatig met je mee op pad gaat, om je de skills van het mooie sales vak te leren.

Je krijgt :

 • Een 40-urig contract;
 • Auto van de zaak;
 • Tablet + telefoon;
 • Training via onze eigen Sales Academy;
 • Salaris afhankelijk van ervaring tussen € 2100 - € 2300 bruto.
 • Daarnaast ontvang je uiteraard alle andere materialen die je nodig hebt om je job goed te kunnen uitvoeren. Je gaat jezelf ontwikkelen door "coaching on the job" en je start met een uitgebreide sales training + onboarding om alle basis werkzaamheden onder de knie te krijgen.

  Wie zoeken wij?

  Ben jij iemand met veel energie, die makkelijk praat en overal op af durft te stappen? Heb je al enige ervaring met "koude" sales (dus zonder afspraak naar binnen lopen) en nog belangrijker, vond je het gaaf om zo te scoren?

  Zie je er verzorgd uit en begrijp je, dat het rapporteren van een bezoek net zo belangrijk is als het bezoek zelf? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  Wij zoeken sales toppers verspreid over Nederland, dus reageert snel op deze vacature, zodat we jou kunnen ontmoeten!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier