Senior Mechanical Engineer
VDL Groep
Eindhoven, NL
17 dagen geleden

Sta jij te popelen om je mechanische en / of mechatronische expertise verder te ontwikkelen? Wil jij onderdeel zijn van een organisatie die zich richt op bedrijfsmechanisatie projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling tot en met de installatie bij de klant?

Dan zou de vacature Senior Mechanical Engineer bij VDL ETG Projects de perfecte volgende stap in je carrière kunnen zijn!

Senior Mechanical Engineer

De functie

De Senior Mechanical Engineer neemt de technische lead bij het bedenken en realiseren van mechatronische oplossingen voor onze klanten.

Onze klanten opereren in verschillende internationale markten, bijvoorbeeld op het gebied van Science & Technology, Solar & Energy, High Speed Product Handling en Robotics.

Op basis van specificatie of wens van de klant realiseer je het machine concept in een 3D omgeving. Je bent onderdeel van een project team en naast je bijdrage tijdens concept, realisatie en installatie, lever je ook technische support aan de afdelingen Accountmanagement en Purchasing.

Op die manier ben je intensief betrokken bij het gehele project van initieel klantcontact tot en met de uiteindelijke installatie bij de klant.

Jouw Profiel

 • HTS / TU Werktuigbouwkunde / Electromechanica.
 • 5 10 werkervaring in Turn-key (internationale) mechanisatie projecten, van ontwikkeling t / m installatie bij de klant)
 • Ervaring in 3D ontwerpen in Siemens Teamcenter NX, Inventor of Pro E.
 • Je bent een teamspeler, en beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel intern als naar de klant.
 • Goede kennis van Engelse Taal in woord en geschrift.
 • Je bent bereid om maximaal 20% (internationaal) te reizen.
 • Wat bieden wij?

 • Je bent onderdeel van het internationale, industriële familiebedrijf VDL Groep waar continuïteit hoog in het vaandel staat.
 • Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.
 • Uitdagingen op het gebied van engineering (mechanisch), productie (ultra precisie draaien en frezen, fijnmechanisch plaatbankwerken) en assemblage.
 • Solliciteren

  Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteren kan via de knop solliciteer’. Gelieve een CV en beknopte motivatie toe te voegen waarom juist deze rol je interesse heeft.

  Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Corporate Recruitment : Ellen Op Heij, via 040-2925066.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij VDL ETG en wensen deze vacature niet in te vullen middels tussenkomst van een uitzend-

  detacherings- of werving & selectiebureau.

  Het bedrijf

  VDL ETG Projects is een turnkey leverancier voor de ontwikkeling, fabricage, bouw en wereldwijde installatie van mechatronische productiemachines.

  Wij bieden in een verscheidenheid aan markten onze competenties en service aan voor de uitrol van projecten met een herhalingskarakter en eenmalige projecten.

  Op basis van een uitdaging zetten we creatieve ideeën om in oplossingen door de ontwikkeling van machines met een technologisch karakter, die zeker de wensen van onze klanten vervullen.

  VDL ETG Projects focusseert zich op haar klanten, technologieën, markten en zakenrelaties welke potentieel kunnen leiden tot strategische partnerrelaties met groeipotentie voor alle betrokken partijen.

  Een open en constructieve project aanpak, door intensieve samenwerking met de klant gebaseerd op vertrouwen, en de constante levering van kwaliteit, zijn voor VDL ETG Projects essentiële elementen gedurende de lange termijn relatie met haar klanten.

  Hou jij van variatie in je werk en technische uitdagingen binnen een open en informele werksfeer? Ga dan met ons de uitdaging aan!

  Solliciteer Meer info

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier