Buschauffeur
Olympia Uitzendbureau
Oosterhout Nb, Noord-Brabant
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Buschauffeur is een mooi beroep, dat je zowel fulltime als parttime kunt uitoefenen. Er worden wel de nodige eisen aan je gesteld.

Het is een functie met een hoge mate van zelfstandigheid, en daarmee ideaal voor mensen die affiniteit hebben met deze vorm van dienstverlening.

Als buschauffeur bij Arriva rijdt je met een stads-, streek- of gelede(harmonica) bus. Met deze bus zorg je ervoor dat de reizigers tijdig en veilig van A naar B vervoerd worden.

Tijdens de rit heb je vaak met drukke en soms ook onoverzichtelijke verkeerssituaties te maken. Fietsers, voetgangers en eventueel gedeelde haltes met trams zorgen ervoor dat je continue op je hoede moet zijn om de reiziger comfortabel en veilig te vervoeren.

Je bent verantwoordelijk voor je passagiers, de bus en de voorraad plaatsbewijzen. Hiervoor beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, rij je rustig en kan je goed omgaan met druk.

Het is belangrijk dat je ten alle tijden rustig blijft en de juiste keuzes maakt. Jíj bent de gastheer voor je passagiers en daarmee hét visitekaartje voor Arriva.

Spreekt een afwisselend beroep met onregelmatige werktijden je aan? Kan jij de verantwoordelijkheid aan voor het rijden op een bus vol met mensen in soms druk verkeer?

Dan kan dit de juiste functie voor jou zijn!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier