Kesteren - Keukenmonteur
KEUR keukens
Goes, NL
9 uur geleden

Om onze goede naam wat betreft montage blijvend hoog te houden, zoekt ons enthousiaste team versterking! Wij zoeken een :

Keukenmonteur

Hoe jij als keukenmonteur zorgt voor tevreden klanten

Je bent 3 dagen bij een klant thuis geweest om hun droomkeuken te monteren. Tevreden trek je de deur achter je dicht : alles is tot in de puntjes geregeld en je weet dat dit gezin vanavond in hun nieuwe keuken een heerlijke maaltijd op tafel tovert.

Je rijdt in jouw bus nog even langs de zaak om afval weg te brengen en wat te drinken met jouw collega’s.

Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als keukenmonteur bij Avanti afwisselend. Je wilt een mooi product afleveren, dus je gaat niet weg bij de klant totdat alle puntjes op de i gezet zijn.

100% klanttevredenheid. Voor minder doe je het niet.

Jouw werkzaamheden

Om die 100% klanttevredenheid te halen ga jij als keukenmonteur bij Avanti Keukens :

 • Keukens inmeten. Je controleert of de maten die klanten hebben doorgegeven ook echt kloppen en je komt met advies en voorstellen als de maten niet kloppen.
 • Checken of de vloer waterpas is, zodat de keuken op de juiste hoogte gemonteerd kan worden.
 • Zelfstandig keukens monteren en gebruiksklaar opleveren. Hierbij ga je : kasten stellenhet aanrechtblad (vaak samen met een collega) monterenapparatuur monteren en aansluitenalle fronten en lades van de kasten afstellenplinten plaatsen en de keuken afkitteneventueel tegels plaatsen
 • Servicerondes rijden. Hierbij verricht je kleine onderhouds- en reparatieklusjes en renovatieklussen bij de klant thuis.
 • Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Op de onafhankelijk scoren wij een 9,8! Vakkundige montage, met oog voor detail, wordt vaak genoemd.

  Als keukenmonteur streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

  Jouw werkplek bij Avanti Keukens

  Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 7 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers.

  We regelen alles : van verkoop tot de after service na de montage. Dit doen we vanuit onze afspraak is afspraak-mentaliteit’.

  Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers.

  We denken graag met je mee.

  Elke vestiging heeft zijn eigen keukenmonteurs. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben en het gezellig vinden om op vrijdagmiddag de frituurpan tevoorschijn te halen en / of samen een biertje te drinken.

  Meer over werken bij DB KeukenGroep lees je in.

  De keukenmonteur die wij voor ogen hebben

  Omdat wij alles in eigen beheer hebben, ben jij een allrounder. Je werkt secuur en laat geen rommel bij de klant achter.

  Is de keuken aan het eind van de werkdag bijna helemaal gemonteerd? Dan ben je bereid om langer door te werken om hem helemaal af te maken.

  Het kan dus voorkomen dat je later richting huis vertrekt in jouw bus van de zaak.

  Je bent veel bij klanten thuis. Je bent dus klantgericht en komt met oplossingen bij problemen.

  Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring heb ik het monteren van houtproducten of keukens. Ervaring in het installeren is een pré.

  Verder breng je mee als keukenmonteur bij Avanti Keukens :

 • Minimaal mbo-denk- en -werkniveau.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Technisch inzicht.
 • Een rijbewijs B.
 • Doen zoals Beloofd

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Doen zoals Beloofd. Als je bij ons aan de slag gaat als keukenmonteur, kun je bovendien rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden :

 • Een goede pensioenregeling.
 • Een bus van de zaak vol met gereedschap.
 • Bedrijfskleding.
 • Uitbetaling van overuren (150%) en een deel van je reistijd.
 • Vrije zaterdagen.
 • Opleidingen en cursussen via ons eigen DB Vakcollege.
 • Word keukenmonteur bij Avanti Keukens

  Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je als keukenmonteur iedere dag vakwerk leveren? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv op via onderstaand formulier of via .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier