Accountmanager Finance & Control
Quoratio Groep
Gelderland - West, Nederland
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Accountmanager bij Verhoeve, onderdeel van de Quoratio Groep, bevind jij je in een ambitieuze organisatie waar eigenaarschap, ontwikkeling en samenwerken voorop staan.

In deze functie houd jij je, samen met een andere collega, bezig met het beheren en uitbreiden van ons Finance & Control netwerk in Midden-Nederland.

Met als doel het succesvol vergroten van ons marktaandeel in die regio.

Jij neemt het initiatief om contact te leggen met suspects, prospects en (in)actieve klanten. Koude acquisitie is voor jou als doorzetter geen probleem, zo bouw jij jouw eigen regionale netwerk op met bedrijven die uiteindelijk hun personele vraagstukken bij jou zullen neerleggen.

Jij bent het gezicht van Verhoeve voor finance afdelingen binnen middelgrote- en grote organisaties in het midden van het land.

Je onderhoudt actief contact met Finance Managers en Directeuren en bouwt een relatie met hen op. Je maakt concrete afspraken over het proces van de detachering en de daarbij horende tarieven.

Geen probleem dat je hier nog geen ervaring in hebt! Vanuit de inhoud ben je een sterke gespreks- en sparringspartner en wij zorgen dat je alle ruimte, begeleiding en training krijgt om succesvol te worden als Accountmanager.

Jouw plek in de organisatie

Binnen Verhoeve werk je nauw samen met verschillende disciplines. Recruitment is verantwoordelijk voor het aannemen van onze nieuwe finance consultants.

Ons HR-team coacht en begeleidt collega's in hun persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei. Het is aan sales om gave klanten te werven die uitdagende projecten op de plank hebben voor onze Finance Consultants, van starters op de arbeidsmarkt tot ervaren controllers en specialisten.

Daarnaast willen wij onze opdrachtgevers op de lange termijn echt verder helpen, welke bijdrage kunnen wij leveren om hen beter te maken, o.

a. door mee te denken over de invulling van de financiële functie van de toekomst. Heb je al meer gelezen over onze Road to Zero Admin?

Samenwerken staat centraal binnen Verhoeve. Tussen de verschillende disciplines maar ook binnen het sales team. Ondanks individuele targets heerst er een sterk teamgevoel.

Het sales team van 7 consultants is een hecht team wat slap kan ouwehoeren, heel hard kan lachen, flauwe woordgrappen kan maken maar wat vooral heel hard werkt.

Eén team, één taak met veel ruimte voor overleg. We sparren over opdrachten, uitdagingen en kansen. Geven elkaar feedback en er wordt gevraagd en ongevraagd met elkaar meegedacht.

Iedereen is bereid elkaar te helpen, ook als dat een keer 's avonds om 20 : 00 uur is.

Wat bieden we jou?

Je krijgt de kans om op tactisch- en strategisch niveau mee te denken met de organisatie én een succes te maken van jouw eigen regio.

Je krijgt veel vrijheid om een richting te geven aan jouw carrière bij Verhoeve met flexibele werktijden.

Wij organiseren regelmatig regionale en centrale activiteiten, borrels en kennissessies, elk excuus om elkaar te zien is er één.

Ook vind je op ons intranet groepen die het leuk vinden om samen sporten en willen trainen voor een wedstrijd. Kortom we doen er alles aan om elkaar echt te leren kennen en vanuit deze basis samen succesvol te zijn!

Bij ons is iedereen gelijk. We durven elkaar aan te spreken op gedrag en complimenteren elkaar net zo goed. Je mag bij ons jezelf zijn.

 • Wij bieden jou een jaarcontract voor 40 uur in de week, met de intentie hier een vast contract van te maken;
 • Jij ontvangt een salaris van €2500,- tot €3250,- per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw kennis, kunde en ervaring;
 • Er is een variabele bonusregeling;
 • Je krijgt een leaseauto met tankpas, laptop en smartphone ter beschikking;
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • Verhoeve is onderdeel van de Quoratio Groep. Dit betekent veel doorgroeimogelijkheden én toegang tot een ruim opleidingsprogramma om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Ga jij voor een carrière bij de Quoratio Groep?

  Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Bellen, mailen of WhatsAppen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden of vraag het aan onze chatbot Qwenn!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier