Quality Engineer
Brunel
Eindhoven
4 dagen geleden

About this role

Voor auto's, vliegtuigen, medicijnen, eten en medische apparatuur is er hele strikte wet en regelgeving. Tijdens productie worden deze standaarden nageleefd, gecontroleerd en gedocumenteerd.

Deze documentatie wordt opgesteld en gereviewed door Quality Engineers. Hiervoor gebruik je het Quality Management Systeem (QMS).

Bij een introductie van nieuwe producten en nieuwe onderdelen moeten de criteria van productie vastgesteld worden. Hiervoor ben je betrokken bij de productie planning.

Je werkt veel samen met manufacturing en R&D om bottlenecks te voorkomen.

Je neemt de leiding in allemaal verschillende kwaliteit issues, van Supplier Quality tot escalaties op op de vloer. Hier sta je dan ook op je strepen zodat de quality gewaarborgd kan blijven.

Al deze issues worden geregistreerd zodat je een goede probleemanalyse kan maken en voor de toekomst verkomen kunnen worden.

About you

De kenmerken van een echte Quality Engineer zijn een oog voor detail en een groot oplossend vermogen. Verder heb je :

 • Een technische hbo-studie of een universitaire studie gedaan
 • Ervaring met het werken in een zwaar gereguleerde industrie
 • Kennis van ISO-normen zoals ISO 13485, ISO 16949, ISO 9001 of ISO 12384
 • Kennis van CAPA, PFMEA, DFMEA en QMS
 • What we offer

  Jouw inzet is onmisbaar wordt dan ook goed beloond. Maar hoe zit met het verbeteren van je skills? Bij Brunel geloven we heilig in persoonlijke ontwikkeling.

  Dat houdt je niet alleen scherp, maar geeft ook voldoening! Reken als Quality Engineer bij ons in dienst op :

 • Een fijn salaris dat ook nog eens groeit naarmate jij je skills verbetert
 • Career coaching van een vaste Brunel Engineering-consultant
 • Een opleidingsbudget voor het behalen van vakgerelateerde certificaten
 • Toegang tot diverse (inhouse) soft skill-trainingen en kennissessies
 • Minstens 26 vakantiedagen, tientallen kortingsopties en veel events
 • About us

  Ingenieur Jan Brand, gevestigd in Delft, vond in 1975 een tijdelijke baan voor een collega-ingenieur. Deze eerste bemiddeling zou later het begin blijken te zijn geweest van een wereldwijd succesverhaal.

  Het bedrijf opereerde aanvankelijk onder de naam Multec en richtte zich op engineering. In 1987 werd onze eerste buitenlandse vestiging geopend : Antwerpen.

  Vanaf dat moment ging het snel; de specialisten plaatsen specialisten’-formule, die dankzij Jan Brand in het DNA van het bedrijf verweven zat, sloeg in steeds meer landen aan.

  Vanaf 1989 werden ook non-engineering markten aangeboord : IT, Finance, Insurance & Banking en Legal. Een naamswijziging was op zijn plaats en er werd gekozen voor Brunel, naar de bekende, innovatieve Britse ingenieur Isambard Kingdom Brunel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier