Handyman
Compass Group PLC
Heerlen, NL
3 dagen geleden

Omschrijving

Als handyman word je ingezet als een echte allrounder. Je bent een manusje- van alles, en wordt ingezet voor diverse voorkomende klussen.

Het bewaken van de functionaliteit van de gebouwen en het terrein en het zorgdragen voor een bedrijfszekere staat van onderhoud (m.

u.v. gebouwgebonden installaties) en het zo nodig verhelpen van kleine storingen en gebreken aan gebouwen, inventaris, voorzieningen en het bijhouden van voorraden en bestellingen

Vereiste competenties

Functie-eisen : - Je beschikt over 2 rechter handen en je hebt (bij voorkeur) ervaring als handyman. Naast dat je uitermate handig bent, is de juiste houding / attitude ook belangrijk.

Je weet jezelf in het Nederlands duidelijk verstaanbaar te maken en je weet hoe je een klant centraal stelt.Daarnaast ben je méér dan een Handyman : je bent soms ook een aanspreekpunt voor de mensen in het gebouw.

Gastvrijheid staat bij Eurest hoog in het vaandel.

Naast deze ervarings- en persoonlijke eigenschappen dien je te beschikken over :

 • Je werkt hard en komt afspraken na;
 • Een servicegerichte, enthousiaste en leergierige houding die van aanpakken weet;
 • Je beschikt over 2 rechter handen
 • Kennis van Microsoft Office(is een pré)
 • Een aantal jaar ervaring in een gelijkwaardige functie is een pré;
 • Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré);
 • Een VCA (is een pré)
 • Hoe ziet de locatie eruit? - Jouw werklocatie zal zijn bij Medtronic EOC in Heerlen. Een internationaal bedrijf met veel kansen en doorgroeimogelijkheden.

  Wat zijn de belangrijkste taken die de kandidaat gaat uitvoeren? Je voornaamste taken zullen zijn : -het bewaken van de functionaliteit van de gebouwen-

  oplossen van kleine storingen-bijhouden van voorraden en bestellingen-uitvoeren van kleine renevaties / projecten

  Minimaal opleidingsniveau : - LBO

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier