Medewerker Kassa
Bouwmaat
Haarlem, NH, Netherlands
22 uur geleden

Jij weet waar je voor gaat

Als Medewerker Kassa reken jij zowel de aankopen als de retouren van onze klanten af volgens de geldende kassa-instructies.

Vanzelfsprekend attendeer je klanten daarbij vriendelijk op lopende acties en actuele kassakoopjes. Ook jij bent immers een belangrijke schakel in het verkoopproces.

Jij weet dat elke klant een glimlach verdient. Elke dag opnieuw. Geen vraag is jou dan ook teveel. Heb je zelf even het antwoord niet, dan schakel je zonder moeite een collega in.

De kassa heeft geen enkel geheim voor jou. Voor aanvang van de kassawerkzaamheden controleer je de inhoud van de kassalade.

Na afloop sluit je de kassa weer af en tel je de kassalade. Als het om accuratesse gaat kunnen wij 100% op je rekenen!

Verder verzorg je zelfstandig het kassameubel, vul je tijdig de kassabenodigdheden aan en zorg je ervoor dat de koffiehoek er tip top en gastvrij bij staat.

Alles voor een tevreden klant.

Jij weet waar je voor staat

Service. Daar sta jij voor. Je helpt klanten graag met het afronden van hun aankoop. Met jouw MBO opleiding heb je een goede basis, maar je bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast :

 • Vind je het leuk om in een team te werken
 • Ben je tussen de 6 en 12 uur beschikbaar
 • Kan je in ieder geval op zaterdag werken
 • Weten wat werken bij Bouwmaat betekent?

  Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit.

  Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling.

  Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog : we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is.

  Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent.

  Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin .

  Daarom zeggen wij : Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

  Zo kun je solliciteren

  Weet je zeker dat jij de Medewerker Kassa bent die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog via de button onderaan deze pagina.

  Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier