Parttime horecamedewerker
IKEA
Son, Noord-Brabant
1 dag geleden

Jobbeskrivning

Hej horecamedewerker! Verwelkom samen met 80 collega’s honderden gasten in het restaurant, de bistro (hotdogs en softijs!) en de Swedish Food Market.

Want een uitje naar IKEA is pas compleet met een hapje en een drankje. Jij maakt dit voor iedereen speciaal. Voor 24 uur per week, afgestemd op je andere bezigheden.

Betere werktijden en een allround parttime horecabaan waarin je veel gaat leren, vind je bij de IKEA-vestiging in Eindhoven.

EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT

Het is écht waar : op de afdeling IKEA Food is geen dag hetzelfde. De ene dag sta je in de bistro en verkoop je hotdogs.

De andere dag in het Zweedse restaurant. Gasten bezorg jij overal een grote glimlach. En natuurlijk het leukste uitje : lekker uit eten met familie of vrienden hoeft niet superduur te zijn.

Jij wijst gasten op het gratis kopje koffie en fruitwater. Genieten! Trek het IKEA-uniform aan, wordt op alle plekken eerst goed ingewerkt én krijg een training over voedselveiligheid.

Zo leer je alle kneepjes van het vak als horecamedewerker. Wat je precies doet? Denk aan het :

 • bereiden en uitserveren van gerechten, van softijs tot dé Zweedse balletjes.
 • draaien van de kassa.
 • schoonhouden van tafels, koffiemachines en je werkomgeving.
 • verkopen en adviseren van klanten over Zweedse delicatessen (met die bijzondere namen).
 • DIT IS IKEA

  Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland.

  En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen.

  Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving.

  Daarom zeggen we ook : We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

  Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze afdeling IKEA Food in Eindhoven werken in totaal 80 collega’s.

  Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij de klantenservice of in het magazijn. Bij IKEA zijn we 1 team.

  Als het gekkenhuis is, helpen ook de managers in de spoelkeuken met afwassen. Samen maken we er een feestje van! We willen de gast blij maken.

  Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

  Of zoals Daan de Groot, teammanager IKEA Food het zegt : We zijn een gezellig team met oog voor de verkoop. Iedere week worden de landelijke verkopen bekendgemaakt.

  Wij mikken als team in Eindhoven op de bovenste plek in de IKEA-ranglijst. Knallen!

  DIT BEN JIJ

  Een vrolijkerd. Iemand die de slingers iedere dag ophangt en successen viert. Die ondanks dat het druk is, positief en vriendelijk blijft en tempo maakt.

  Je bent flexibel in je werktijden. Doordeweeks ben je uiterlijk 22 : 00 uur klaar, op zaterdag om 20 : 00 uur en op zondag om 19 : 00 uur.

  We snappen dat je leven niet alleen IKEA is en je mag daarom 1 dag én 1 dagdeel van de week blokken waarop je niet werkt.

  Zin om te starten? Check of je dit hebt :

 • mbo-werk- en -denkniveau.
 • weinig of veel horeca-ervaring : het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.
 • GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU

  Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou.

  Want in je horeca bijbaan krijg je :

 • als je 21 jaar of ouder bent, verdien je een basissalaris van €11,58 per uur.
 • standaard je vakantiegeld in mei en de 13e maand in december, maar je kunt er voor kiezen om dit maandelijks te ontvangen.
 • een bonusregeling.
 • een extra toeslag bovenop het basissalaris van minimaal 25% en maximaal 100% voor werken in de avond of het weekend.
 • 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland. Zodra je proefperiode voorbij is natuurlijk.
 • de reiskosten voor het openbaar vervoer worden volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten.
 • eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
 • MET KLEINE STAPPEN EEN GROOT VERSCHIL

  Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer vandaag nog naar je nieuwe parttimebaan in de horeca. Daarna :

  1. bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking.

  2. heb je een kennismakingsgesprek met een van de teammanagers IKEA Food van Eindhoven

  3. heb je een meeloopmoment met een collega of een andere teammanager van IKEA Food van Eindhoven

  4. hoor je binnen 3 dagen of je bent aangenomen!

  Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA work family.

 • Email
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier