Brand Manager NESCAFÉ Professional
Nestlé
Netherlands
4 dagen geleden

Description

Voor het NESCAFÉ team binnen de divisie Nestlé Professionalzijn we op zoek naar een

Koffie op het werk

Wij Nederlanderszijn gék op koffie en drinken het in grote mate; per hoofd van de bevolkingstaat ons kikkerlandje in de top 5 van meest koffie consumerende landen terwereld.

Een kwart van de kopjes drinken we buitenshuis waarvan driekwart op de werkvloer.Hoeveel werkvloeren er zijn? Meer dan één miljoen en daar loopt de doelgroepvan Nestlé Professional rond.

Heb jij eenpassie voor koffie en ben je een ervaren Brand of Product Manager die het leukvindt om zowel op strategisch als op tactisch niveau bezig te zijn?

Wil je uitje comfort zone stappen, bouwen aan het NESCAFÉ merk en product portfolio ensamen met gemotiveerde collega’s NESCAFÉ groot maken in de competitieve enuitdagende zakelijke koffiemarkt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Brand Managerheb je de volgende verantwoordelijkheden :

 • strategie : medeverantwoordelijkvoor het bepalen van de jaarplannen en de strategie;
 • marketing & communicatie : ontwikkeling, uitvoering, tracking en evaluatie van (digitale)communicatiecampagnes en evenementen die het NESCAFÉ merk bouwen, activeren ensterke resultaten genereren;
 • product : ontwikkelen enoptimaliseren van het Nestlé Professional Beverages productportfolio zowelkoffie als machines en accessoires -

 • om de korte en lange termijn omzet-,winst- en marktaandeel doelstellingen te behalen;
 • internationaal)projectmanagement : verschillende- product gerelateerde - projecten diebetrekking hebben op innovatie / renovatie en positionering;
 • marktkennis : actief bijhouden vande trends en ontwikkelingen in de B2B markt en deze weten te vertalen incommerciële kansen.

  De uitdaging ga je aan bij Nestlé Professional

  NestléProfessional is de out-of-home expert binnen Nestlé Nederland en richt zich meteen breed Food & Beverages assortiment op een diversiteit aanbusiness-

  to-business klanten. Met het merk NESCAFÉ biedt Nestlé verschillendekoffieconcepten en wil hierbij inspelen op de snel veranderende koffie behoeftes, dit doen we met een enthousiastteam vol passie voor koffie!

  Als Brand Managerben je verantwoordelijk voor méér dan alleen het merk. Zo ben jeverantwoordelijk voor het up-to-date houden van het product portfolio en werkje mee aan het succesvol lanceren van nieuwe producten en concepten rondomkoffie in de markt.

  Je rapporteert aan de Group Brand Manager en werkt in eenklein en hecht team met professionals op het gebied van Marketing, CustomerExperience en Category Management.

  Je werkt daarnaast nauw samen met Sales, Operationsen diverse externe bureaus. Jouw vermogen om sterke analyses om te zetten inconcrete acties, verbindende persoonlijkheid en ondernemende karakter voegenveel toe aan deze omgeving.

  Het kantoor inhet centrum van Amstelveen is vanuit Utrecht, Leiden en Rotterdam goedbereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf het dichtstbijzijnde metro-

  en tramstationis het slechts enkele minuten lopen naar kantoor. Kom je met de auto naarkantoor? Geen probleem, er is voldoende eigen parkeergelegenheid.

  De vacature biedt meer dan alleen eenuitdaging :

 • een fulltime functie (39 uur perweek);
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden,waaronder een 13e maand, 31 vakantiedagen, bedrijfsfitness en andere extra’s;
 • internationale werkomgeving;
 • professionele trainings- enontwikkelingsprogramma’s;
 • verschillendecarrièremogelijkheden, zowel in Nederland als internationaal;
 • professionele werkomgeving,teamgeest, bedrijfstrots, gedreven collega’s én natuurlijk de lekkerste koffieop je werk.

  Dit breng jij voor de vacature Brand Managermee :

 • een afgeronde wo opleiding;
 • minimaal 4 jaar werkervaring,waarvan minimaal 2 jaar binnen Brand of Product Management;
 • ervaring binnen FMCG is een pré;
 • aantoonbare passie voor - en resultaten in -marketing & communicatie;
 • sterk analytisch inzicht;
 • creatief & out-of-the box denkend;
 • stevige persoonlijkheid die instaat is mensen bij elkaar te brengen;
 • teamspeler mentaliteit.
 • Nog vragen?

  Onze recruitersstaan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur je vraag naar careers nl.nestle.com en je krijgt binnen 3 dagen antwoord.

  Solliciteren naarde vacature Brand Manager NESCAFÉ voor de zakelijke markt?

  Dat kan! Als jouwprofiel aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv enmotivatie. Upload deze nu meteen via de link.

  Door de vakantieperiode kan hetwat langer duren voordat je reactie krijgt op je sollicitatie.

  NB : Interim cv’sworden niet in behandeling genomen.

  Over Nestlé

  In een wereld diesneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogenontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness.

  Inmiddels al 150 jaar aanwezig in Nederland. Wij zijn een organisatie metenorme schaal en een immens netwerk van relaties.

 • Dat betekent ook dat allesdat we doen een grote impact heeft. En wij geloven dat alles wat er wereldwijdgebeurt ook bij je thuis gebeurt;
 • hoe we omgaan met onze planeet, onzegemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. Alles staat metelkaar in verbinding.

  Daarom is onze missie het verbeteren van levenskwaliteiten bijdragen aan een gezondere toekomst. We zijn ons bewust van onzeverantwoordelijkheid en door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat diegedeelde waarde te creëren.

  We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productievan voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Een hecht team dat voor elkaarklaarstaat.

  Een groep mensen die niet voor niets hier werkt. Welkom in onzewereld. Onze wereld bij Nestlé.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier