Teammanager verloskunde
Ziekenhuis Amstelland
Amstelveen, Netherlands
14 dagen geleden

Teammanager verloskunde

Wil jij leidinggeven aan de afdeling verloskunde? Als teammanager van Ziekenhuis Amstelland geef je leiding aan een team waarin vooral verpleegkundigen en verloskundigen werken en zorg je ervoor dat er in jouw team op een prettige en deskundige wijze gewerkt wordt.

Je bent zichtbaar en benaderbaar voor je teamleden en je bent in staat om iedere verpleegkundige op de juiste wijze in te zetten.

Je zet daarbij de patiënt centraal en hebt oog voor de ontwikkeling van jouw mensen. Samen met je collega teammanagers, de medisch specialisten en de manager zorg, zorg je ervoor dat er in Ziekenhuis Amstelland deskundige en klantvriendelijke zorg wordt verleend.

Je staat midden in je team en werkt incidenteel mee. Op die manier weet je precies wat er speelt en ben je in staat om in te spelen op de verschillende situaties.

Naast het aansturen van je team zorg je ervoor dat alles op orde is. Je kunt ziekenhuis overstijgend beleid vertalen naar je team en je zorgt ervoor dat in je team hiernaar gehandeld wordt.

Je rapporteert in deze functie aan de manager Vrouw- en Kindcentrum.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Peter Mooij, manager vrouw- en kindcentrum via tel. 020-7556643.

Vrouw en Kindcentrum

Het Vrouw en Kind Centrum is een speerpunt van Ziekenhuis Amstelland. We hebben drie Moeder-Kind kamers. Uitgangspunt van deze Moeder-

Kind kamers is dat de zorg voor moeder en kind als één onlosmakelijk geheel wordt gezien. We zijn uitgebreid naar zes verloskamers en met de moderne kraamsuites maken wij het onze patiënten zo aangenaam mogelijk.

We leveren zorg van hoogwaardige kwaliteit en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Het Geboorte- en Kind Centrum is nog volop in ontwikkeling, waarbij er ook ruimte is voor een eigen inbreng en creatieve ideeën.

Over Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel : TOP in basiszorg.

Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers.

We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief.

Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor 32 - 36 uur per week;
 • Een salaris van maximaal € 4.466,- bruto per maand (FWG 60), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen;
 • Tijd en ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
 • Goede kinderopvang en buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.
 • Van jou verwachten we dat je :

 • BIG geregistreerd bent en beschikt over een HBO V opleiding, met de O(&G)-aantekening aangevuld met een managementopleiding op HBO niveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare functie;
 • Flexibel, toegankelijk en resultaatgericht bent;
 • Altijd oog hebt voor de kwaliteit en veiligheid van de zorg;
 • Project- en procesmatig kunt werken;
 • Anderen weet te enthousiasmeren, activeren en motiveren;
 • Gericht bent op samenwerking en het gezamenlijk belang altijd voorop stelt.
 • Wil je meteen reageren? Dat kan tot 15 april via de knop solliciteren hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij.

  Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O. Wij nemen dan binnen twee weken na het sluiten van de vacature contact met je op.

  Het aanvragen van een VOG- verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld endoorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier