Verkoopmedewerker brood en banket
Randstad
Eindhoven, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Verkoopmedewerker tankstation Eindhoven 24-32 uur €10,68

Heb jij altijd al in een tankstation willen werken? Ben jij klant- en servicegericht? Weet jij wat aanpakken is en sta jij niet graag stil?

Tankstation verkoopmedewerkers gezocht voor Eindhoven (24 - 32 uur)

Wil jij onderdeel zijn van deze snelle wereld waarin de vesting 24 / 7 open is. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die op alle facetten meehelpen in de winkel.

Dus het schoonhouden van de vestiging, het vullen van de vakken en de kassa draaien. Dit alles gebeurt op tempo, de klantenstroom is groot en klanten willen zo snel mogelijk tevreden weer op pad.

Als tankstation verkoopmedewerker is geen dag hetzelfde, je komt te werken in een leuke werkomgeving, waarin lachen en plezier net zo belangrijk is als het bedrijfsresultaat, ambitie wordt beloond er zijn verkopers die zijn doorgegroeid tot bedrijfsleider.

Je werkt 2 weekenden in de maand, je gaat zowel overdag, s’avonds als s’nachts werken. Je bent fysiek in orde en kunt de hele dag op je benen staan.

De pauzes zijn flexiebel, verder sta je de rest van de dag achter de kassa of houd je de shop op orde. Als laatst ben je in het bezit van een rijbewijs B en een auto.

Je krijgt €10,86 per uur met daar boven op 25% toeslag als je in de nacht werkt.

Ben je enthousiast geworden bel, mail of app me (0683272718 en inge.wehkamp nl.randstad.com). Dan ga ik graag met je in gesprek.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier