Opleiding tot CCU-verpleegkundige (fulltime)
VU medisch centrum
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen

Cardiac Care opleiding :

De opleiding tot Cardiac Care-verpleegkundige start twee maal per jaar in April en Oktober en duurt 12 maanden. De opleiding werkt met een opleidingsportfolio en opleidingscompetenties.

Aan de hand van deze competenties zul je je ontwikkeling inzichtelijk kunnen maken.Het theoretische deel van de opleiding bestaat uit modules en vindt plaats op de Amstel Academie.

Het praktische deel vindt plaats op de CCU en Eerste Harthulp. Tijdens de opleiding heb je als cursist een vaste werkbegeleider.

Bezit je onvoldoende relevante klinische ervaring, dan kan deze eventueel worden aangevuld op de verpleegafdeling Cardiologie.

De CCU-opleiding is CZO erkend.

Deze vacature kan zowel parttime als fulltime (32-36 uur per week) vervuld worden.

Wat we van je verwachten

Wij zoeken gemotiveerde, enthousiaste collega’s met een hbo-V diploma die de opleiding tot Cardiac Care-verpleegkundige willen volgen.

Cardiologie ervaring is een pré. Minimaal 1 jaar klinische ervaring is gewenst.

Waar ga je werken

De afdeling bestaat uit de Hartbewaking (CCU) en de Eerste Hart Hulp (EHH). Op de CCU wordt intensieve specialistische zorg geleverd aan patiënten met acute cardiale problematiek bij wie de vitale functies worden bewaakt en ondersteund.

Op de EHH ziet de CCU-verpleegkundige als eerste de acute patiënt en draagt zorg voor opvang, behandeling en begeleiding van de patiënt en de familie.

De turnover van beide afdelingen is hoog en de afwisseling tussen CCU en EHH maakt het werk erg dynamisch. Daarnaast maakt de CCU verpleegkundige onderdeel uit van het reanimatieteam van Amsterdam UMC, locatie AMC.

Binnen het team is er een grote variëteit aan leeftijd en een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen. Er is een nauw samenwerkingsverband met de verschillende onderdelen van het hartcentrum locatie AMC, te weten de Interventieafdeling, de poli Cardiologie en de verpleegafdelingen Cardiologie en Cardio-thoracale chirurgie.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris ligt tussen € 2.422,- en € 3.280,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 7 CAO UMC)
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, zijn er voor medewerkers ook parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen dan kan je gebruik maken van de fietsregeling.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
 • Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier