Doktersassistente Dongen
MedWay People
Dongen (NB), NL
1 dag geleden

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een goede doktersassistente ter versterking van een enthousiast team bij een huisartsenpraktijk in het brabantse Dongen.

Wellicht ben jij de versterking waarnaar wij op zoek zijn!

Als doktersassistente ben je het gezicht van de praktijk. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere; het beantwoorden van de telefoon, je draagt zorg voor een heldere en zorgvuldige triage, je doet de planning voor het spreekuur, verwerkt post en handelt de gebruikelijke administratie af en voert medische handelingen uit.

Het team bestaat uit 3 huisartsen, 6 assistente, 2 POH's somatiek en 2 POH's GGZ. Het team is zelfstandig in het verdelen van taken waardoor je werkzaamheden erg afwisselend zijn.

Dat maakt het een leuke baan met genoeg uitdaging! Er wordt zorg geleverd aan ongeveer 7000 patiënten.

Aanbod :

 • Verantwoordelijk, uitdagend en afwisselend werk
 • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een goed salaris conform cao huisartsenzorg
 • Prettig team om in samen te werken
 • De mogelijkheid om jouw eigen spreekuur te draaien
 • Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma tot doktersassistente
 • Je kunt zowel in een team als zelfstandig werken
 • Je hebt recente en relevante werkervaring binnen een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum
 • Uren : 16 tot 24 uur

  Salaris :

  Conform cao huisartsenzorg

  Overige info :

  Over MedWay Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg.

  Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg.

  Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten.

  Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend.

  Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing.

  Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan.

  Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay.

  MedWay Omdat zorg ook anders kan -

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier