Field Service Engineer
Krosto techniek
Leerdam, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw nieuwe werkplek Goed nieuws! We mogen je een nieuwe vacature aanbieden, we zoeken namelijk een Field Service Engineer voor een héle gave baan in de omgeving van Leerdam (Utrecht).

Je gaat aan de slag voor een organisatie die al meer dan 50 jaar verpakkingsmachines produceert voor bijvoorbeeld robotbelading, palletisatie en caseloading.

Het bedrijf is onderdeel van een grotere internationale organisatie met een goede reputatie. De afdeling Service kan wel wat hulp gebruiken en daarvoor zijn ze op zoek naar een Field Service Engineer die zich graag wilt ontwikkelen.

Na een gedegen inwerktraject bedien je klanten door heel Nederland en in voorkomende gevallen zelfs daarbuiten. Het is je doel om de klanten met een tevreden gevoel terug te laten kijken op de serviceverlening die je biedt en dat hun machine optimaal presteert.

Wordt jouw interesse hierdoor gewekt? Laat het ons weten, dan vertellen we je er meer over. Dit ga je doen als Field Service Engineer Je installeert (nieuwe) machines in opdracht van de klant.

Je koppelt deze machines (besturing-technisch) met beladingssystemen en / of eindelijn-oplossingensystemen. On-site los je problemen op, geef je trainingen en verleen je preventief onderhoud.

Je inspecteert machines voor preventief onderhoud en rapporteert hierover. Je verzorgt mechanische en elektrische werkzaamheden aan machines.

Je rapporteert direct aan de Service Manager. Dit vragen we van je als Field Service Engineer Je hebt minimaal een MBO-diploma (niveau 3 of 4) in de richting WTB, Elektro, Mechatronica, of een andere relevante richting.

Je hebt ervaring in een soortgelijke servicegerichte functie. Je hebt een sterke affiniteit met mechanische en elektrische techniek.

Je weet alles van servomotoren en PLC's. Je hebt goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je werkt klant- en oplossingsgericht.

Je bent een teamplayer maar je kan ook prima zelfstandig werken. Je hebt een rijbewijs B. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Je wordt gewaardeerd! Je gaat aan de slag bij een betrokken bedrijf waar je terecht komt in een erg leuk en gastvrij team.

Als Field Service Engineer heb je een afwisselende functie met veel vrijheid en zelfstandigheid. Er wordt geïnvesteerd in scholing en ontwikkeling zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt.

Ook krijg je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier