Machinaal houtbewerker CNC – Moordrecht 
Co-Flex
Wanraaij Andelst, NL
2 dagen geleden

dienstverband

Machinaal Houtbewerker CNC

Ben jij een gedreven Machinaal houtbewerker CNC met een passie voor jachten? Werk je graag in een team van specialisten aan de realisatie van luxe interieurs?

Dan is dit mogelijk jouw ideale vervolgstap.

Wij zijn op zoek naar een Machinaal houtbewerker die met ons werkt aan het realiseren van luxe interieurs voor jachten. Je werkt in de machinale houtbewerking met exclusieve houtsoorten, in massief en fineer of HPL.

Op basis van de (digitale) tekeningen vanuit onze tekenkamer zorg jij voor de plaatbewerking, bedien je de CNC en bepaald het type en de volgorde van te gebruiken machines.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt over een MBO werk-en denkniveau, opleiding in de richting van (scheeps-)interieur MBO 3 of 4 en enkele jaren werkervaring als Machinaal houtbewerker, bij voorkeur in de luxe jachtbouw.

Je hebt ruime ervaring in het hanteren van plaat verwerkende machines waaronder CNC. Je bent pro-actief, hebt oog voor detail en houdt overzicht bij het inplannen van de juiste volgorde bij de machines.

Waarom zoeken we jou?

Omdat :

 • werken met hout jouw vak én je passie is.
 • Jij je verder wilt ontwikkelen en wilt groeien in je functie als Machinaal houtbewerker.
 • Je van nature altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.
 • Je graag met je collega’s samenwerking en in staat bent om vanuit opbouwende feedback jullie werk naar een hoger niveau te tillen.
 • Jij je verantwoordelijk voelt om samen met het team interieurs te realiseren, ook bij eventuele tegenslagen
 • Motivatie

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier