Verzorgende 3 IG
Zorgwerk Rotterdam Centrum
Careyn TZ Hoek van Holland, Rotterdam-Rijnmond
3 dagen geleden

Mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van zorgverlening. Elke werkdag ga je om met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm.

Het is daarom van enorm belang dat jij oprechte aandacht toont voor de mensen die je verzorgt. Kun je goed luisteren en hou je ervan om een praatje te maken?

Dan kun je met jouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken voor een ieder die je hulp nodig heeft. Spreekt dat je aan?

Dan is dit de baan voor jou! Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleert zo nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen.

Je moet daarnaast in staat zijn om duidelijk met andere hulpverleners te communiceren over de status en het behandelplan van een cliënt.

Naast je nauwe opletten en alertheid is het dus enorm belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt.Om je functie als Verzorgende IG goed te kunnen vervullen, verwachten we van je dat je in staat bent om reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Het is daarbij van groot belang dat je zelfverzekerd overkomt op degenen die je helpt.Wanneer je in een V&V- of ziekenhuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je (daarnaast) bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door je eigen regio.

Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of vergelijkbaar. Cliëntgerichte en gastvrije instelling. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Signalerend en probleemoplossend vermogen. Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Bereid om een VOG aan te vragen (de kosten worden door ons vergoed).

Eigen vervoer is een pré., Gratis scholing : neem vanaf je eerste werkdag deel aan praktijkgerichte trainingen. Veel afwisseling : doe brede werkervaring op bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Of niet werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor. Hippe werkgever : Zorgwerk is een innovatieve werkgever die om je geeft.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier