Onderhoudstimmerman Wormerveer
Bouwpartners
Noord-Holland, NL
6 dagen geleden

Onze opdrachtgever

Voor een middelgroot bouwbedrijf uit de regio Beverwijk die zich bezighoudt met mutatie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden zijn wij op zoek naar een onderhoudstimmerman.

Functieomschrijving

Als onderhoudstimmerman ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende timmerwerkzaamheden. De werkzaamheden zijn erg divers en vinden plaats binnen mutatie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

Kwaliteit en vakmanschap zijn van groot belang. Je bent in staat om creatieve oplossingen te vinden voor problemen die je tegenkomt op de werkvloer.

Het ambacht zit in je bloed en je haalt energie uit het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk en het tevreden stellen van de klant.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een geldig VCA-basis diploma;
 • Je bent klantgericht, flexibel en servicegericht;
 • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier