Vakantiekracht Belader
Olympia
HELMOND, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je hebt ze absoluut wel eens zien rijden, de auto’s van Blink die bij jou in de buurt en bij bedrijven het afval komen ophalen voor de afvalverwerking.

Blink verzamelt en verwerkt niet alleen afval, maar recyclet het ook tot nieuwe grondstoffen

Blink is werkzaam op 4 hoofdgebieden namelijk; afvalinzameling, milieustraten, reiniging en gladheidsbestrijding.

Afvalinzameling

Blink is verantwoordelijk voor afvalinzameling voor de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren.

Milieustraten

Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor een zestal milieustraten in de omgeving van Helmond & Eindhoven. Op de milieustraten staan verschillende recyclebakken waarin diverse grondstoffen apart ingeleverd kunnen worden.

Zo veel mogelijk hergebruik van deze reststromen staat vervolgens op het programma.

Reiniging

In een aantal van de bij BLINK aangesloten gemeenten is de reiniging van de openbare ruimte opgedragen aan BLINK. De werkzaamheden omvatten vegen, opruimen van zwerfafval, het legen van prullenbakken, het verwijderen van onkruid, het verwijderen van zwerfvuil uit oppervlaktewater en het opruimen na evenementen.

Gladheidsbestrijding

Blink zorgt ervoor dat de wegen goed begaanbaar zijn bij hevige sneeuw.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een vakantie baan / studentenjob in de buitenlucht? Kom dan kennismaken met Blink in Helmond. Momenteel zijn wij op zoek naar part time beladers (vuilnisman / vuilnisvrouw) die graag in de kerstvakantie willen werken.

Ben jij een van toppers die wij zoeken?

Je dag ziet er als volgt uit; tijdens het begin van je dienst hoor je op welke wagen en route je staat ingedeeld, dit zijn routes in de omgeving van Helmond, zoals : Nuenen, Deurne, Veghel, Someren.

Vervolgens ga je samen met je collega’s op pad om diverse soorten vuil op te halen.

Vakantiewerk bij Blink is ideaal te combineren met veel vrije tijd. Omdat je vroeg begint houd je genoeg tijd over voor leuke dingen! Ook ideaal te combineren met een studie dus!

Functie-eisen

Blink haalt iedere dag het vuilnis op, ook als het wat kouder weer is buiten, dit schrikt jou niet af. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat verschillende soorten afval worden opgehaald in de omgeving van Helmond.

Jouw collega’s vertrouwen op jouw aanwezigheid. Betrouwbaarheid is dus erg belangrijk. Daarnaast vind je het geen probleem om fysiek zwaar werk te verrichten.

Hiervoor krijg je een collegiaal team en veel vrijheid terug.

Arbeidsvoorwaarden

Werken in de kerstvakantie bij Blink betekent dat je wordt ingezet in de periode van 21 december t / m 5 januari. Met kerst en op 1 januari ben je natuurlijk gewoon vrij! Deze dagen worden ingehaald in het weekend.

Hiervoor krijg je extra betaald. Omdat je ’s ochtend om 07.15uur begint en je eindtijd afhankelijk van de route is, is het exacte aantal uur per week verschillend.

Rondom de feestdagen wordt er op zaterdag gewerkt, hiervoor krijg je een toeslag van 50% bovenop je loon. Deze zaterdagen verwachten we van je dat je beschikbaar bent.

Op de feestdag zelf ben jij lekker vrij!

Vanaf 21 jaar en ouder ontvang je een bruto uurloon van €10,93 dat wordt aangevuld met een ADV vergoeding van €0,15 cent per uur.

Daarnaast ontvang je ook nog koffiegeld en krijg je reiskostenvergoeding vanaf 10,1 kilometer enkel. Er wordt gewerkt met een weekplanning die elke donderdag wordt verstuurd.

Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen.

Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt.

Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia Helmond.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

We maken graag kennis met je.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier