Uitvoerder utiliteitsbouw (m/v)
Eminent
Holten, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de technische en organisatorische uitvoering van projecten, rekening houdend met tijdslimieten, budgetten en technische specificaties.

Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats wat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor aansturing van een ploeg vaklieden en / of assistent uitvoerder en van de onderaannemers op het project.

Je begeleidt het bouwproces op de bouwplaats volgens bestek, eisen en tekeningen. Je draagt zorg voor effectieve en efficiënte uitvoeringsmethoden, je toetst de werken aan de hand van contractstukken, monitort de voortgang en stuurt tijdig bij o.

b.v. van planningen, tekeningen en begrotingen. Je bent daarbij een belangrijk onderdeel binnen het projectteam en richting de diverse stakeholders.

Interesse? Neem contact op met Anneloes Rabel, 06 - 18 73 33 45, a.rabel eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Wij zoeken een gemotiveerde, resultaatgerichte, doortastende, communicatief vaardige en creatieve uitvoerder die in staat is verantwoordelijkheid te dragen voor de uitvoering van complexe en integrale bouwprojecten.
 • Iemand die goed kan plannen en organiseren, maar ook goed kan multitasken en daarmee verantwoordelijk kan dragen voor de voortgangsbewaking en kwaliteit van de uitvoerende processen in soms hectische omstandigheden.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden maken hem / haar in staat tot goede samenwerking binnen het projectteam en met diverse partijen / stakeholders op diverse niveaus.
 • Uitvoerder op HBO werk- en denkniveau, met minimaal 5 jaar werkervaring als uitvoerder in de utiliteitsbouw.
 • Bedrijfsomschrijving

  Bouwen is mensenwerk : voor mensen, door mensen en met mensen. Onze relatie een bouwbedrijf dat naast de bouw van hoogwaardige en integrale projecten ook de menselijke verhoudingen zeer hoog in het vaandel heeft.

  Zij onderscheiden zich door goede onderlinge samenwerking, oog voor talent, passende waardering, en een aanbod aan (door)groei- en ontwikkelingstrajecten.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een verantwoordelijke functie binnen een informeel bedrijf met praktisch ingestelde en betrokken medewerkers.
 • Behalve een marktconform salaris ontvang je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en ontwikkelings- opleidingsfaciliteiten.
 • Doorgroei naar de functie hoofduitvoerder of projectleider kan ook tot de mogelijkheden behoren.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier