Junior Controller
Elpress BV
Boxmeer, NL
2 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Toe aan een 1e of 2e stap als junior controller bij een familiebedrijf dat internationaal georiënteerd is? Voor Elpress in Boxmeer zoeken wij een junior controller met affiniteit met IT.

Deze rol biedt veel mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot controller.

Omschrijving

In de rol van junior controller kom je terecht op een afdeling met veel kennis en ervaring. Je legt verantwoording af aan de controller en werkt samen met 4 finance professionals met allen hun eigen expertise.

Jij wordt daarbij verantwoordelijk voor de inkoopadministratie, verkoopadministratie en projectadministratie. Het is in eerste instantie een operationele functie waarbij je op termijn kunt doorgroeien naar de functie van controller (denk aan maandcijfers, analyses, rapportages).

Op het gebied van processen, projectmatig werken en IT / BI is er de behoefte om te verbeteren. Jij gaat hier een actieve bijdrage aan leveren!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier