Verpleegkundig specialist – Intensive Home Treatment
Reinier van Arkel
Vught
23 uur geleden

In welke omgeving ga je werken?

Reinier van Arkel biedt crisisbehandeling bij mensen thuis, voor mensen die in crisis (dreigen) te raken. Deze vorm van behandelen is bedoeld voor volwassen cliënten die al contact hebben met Reinier van Arkel maar ook voor volwassenen die in een psychiatrische crisis (dreigen te) raken maar nog niet in behandeling zijn.

Het gaat om het snel inzetten van behandeling voor een korte periode om te voorkomen dat iemand in crisis raakt of als dat toch gebeurt, deze zo kort mogelijk duurt.

Het team dat deze intensieve behandeling levert, heet Intensive Home Treatment-team (IHT). Een IHT-team is multidisciplinair samengesteld en bestaat uit een psychiater, een psycholoog, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige, een verpleegkundige en een systeemtherapeut.

Wat ga je doen?

De verpleegkundig specialist is regiebehandelaar en daarmee een belangrijke schakel in het zorg- en behandelproces. Je bent een expert op het gebied van complexe cliëntenzorg.

Je bent bevoegd tot het zelfstandig uitvoeren van diagnostiek en behandeling, zowel op verpleegkundig gebied als op medisch deelgebied.

Je initieert, participeert in ontwerp en uitvoering van (wetenschappelijk) onderzoek en levert een bijdrage aan innovatie en verbetering in de zorgverlening.

Een taak binnen de functie van verpleegkundig specialist is het leveren van een bijdrage aan het verbeterplan. Je werkt samen in een multidisciplinair team.

Als verpleegkundig specialist binnen het IHT team ben je inzetbaar binnen de crisisdienst buiten kantoortijden.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde en het getuigschrift Master Advanced Nursing Practice.
 • Je bent ingeschreven in het verpleegkundig specialist register.
 • Je hebt aanvullende kennis op het gebied van specifieke behandelmethodieken zoals farmacotherapie, lichamelijk onderzoek, psychotherapeutische deeltechnieken, rehabilitatie, resocialisatie, groepswerk en crisisinterventie.
 • Je kent relevante delen van de wet BIG, WGBO, BOPZ, en de Geneesmiddelenwet.
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.
 • Je bent bereid tot bijscholing.
 • Uitgebreide werkervaring is wenselijk maar geen must’, wij zijn vooral op zoek naar een verpleegkundig specialist die enthousiasme voelt voor het werken met onze doelgroep.
 • Wat kunnen wij je bieden?

  Bij Reinier van Arkel zijn we blij met jou als collega. Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling.

  Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je.

  Werktijden : zowel binnen als buiten kantooruren.

  Salaris : arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao-ggz FWG 65.

  Dienstverband : In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor 36 uur in de week. Andere mogelijkheden in het aantal uren bespreken we graag met je!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier