SPV of Verpleegkundige (HBO)
Zorgenwelzijnplein
Capelle aan den IJssel
1 dag geleden

Functieomschrijving

Antes heeft vanwege pensionering diverse vacatures voor SPVers of verpleegkundigen HBO voor de afdeling Ouderen Ambulant Noord van locatie Poortmolen in Capelle a / d IJssel voor 24 tot 36 uur per week.

Informatie

Ben jij onze nieuwe doortastende collega, die graag met ons behandeling en begeleiding wil bieden in zowel de SGGZ als de BGGZ?

Het team Ouderen Ambulant Noord bestaat uit 4 teams die verschillende delen van de Rotterdamse Noordoever bedienen. De standplaats is de Poortmolen in Capelle a.

d. IJssel. Het team bestaat uit o.a. een psychiater, specialist ouderengeneeskunde, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, psychologen en een verpleegkundig specialist.

Er wordt nauw samengewerkt met collega's van de deeltijdbehandeling. De problematiek is zeer divers : psychotische stoornissen, stemmingsstoornissen, cognitieve problematiek, persoonlijkheidsproblematiek, verslavingsproblematiek en problemen die met angst en paniek te maken hebben, vaak in combinatie met somatische en / of sociaal-maatschappelijke problematiek en met 3e en 4e faseproblematiek.

In de functie van SPV / HBO-V ben jij de coördinerende behandelaar van onze patiënten en werk je nauw samen met de regiebehandelaar en andere teamleden.

Je vertaalt het behandelplan naar de dagelijkse zorg en stemt dit af met het behandelteam.

Werkzaamheden :

 • regie van zorg over de aan jou toegewezen patiënten
 • intakes en crisisinterventie (binnen kantooruren)
 • deelname aan de bureaudienst voor patiënten van de specialistische ouderenteams psychiatrie en geriatrie (binnen kantooruren)
 • behandelen en begeleiden van ouderen met veelal ernstige psychiatrische problematiek, met de bijbehorende administratieve taken en zorgcoördinatie
 • contact leggen, onderhouden en uitvoeren van een systemische benadering gericht op het netwerk / systeem van patiënten
 • outreachend werken en het team vertegenwoordigen in de stad, onder andere door samenwerking met ketenpartners
 • Functie-eisen

 • afgeronde opleiding SPV
 • of afgeronde opleiding HBO-V met ervaring met de doelgroep en ambulant werken
 • BIG geregistreerd
 • affiniteit met de specifieke doelgroepen ouderenpsychiatrie en psychogeriatrie
 • geduld en doorzettingsvermogen
 • multidisciplinair kunnen werken
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie behandelaar 1 (HBO) of behandelaar 2 (SPV) voor 32 tot 36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd.

  Het salaris bedraagt FWG 50 of FWG 55. Inschaling afhankelijk van opleiding 4 en ervaring.

  Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier .

  Contactinformatie

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Feliciana Groothuis, Leidinggevende bedrijfsvoering via 0622067307 of met Marte Rommes, SPV via 06 - 2349 8943.

  Antes , is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

  Antes is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier