Trainee Service Adviseur
PON
Eindhoven, NL
15 dagen geleden

Wat ga je doen?

Ben jij (bijna) afgestudeerd MBO en op zoek naar je eerste baan? Wil jij tijdens een uitgebreid traineeship opgeleid worden tot service adviseur bij een merk erkende autodealer?

Functieomschrijving

Van den Udenhout zoekt meerdere enthousiaste studenten en schoolverlaters die vanaf 1 oktober a.s. beschikbaar zijn om in een tijdsbestek van 3 maanden opgeleid te worden tot Junior Service Adviseur.

Graag komen wij in contact met enthousiaste kandidaten voor dit uitdagende opleidingstraject.

Traineeship

Op je eerste werkdag maak je kennis met de andere trainees die samen met jou de traineeship service adviseur gaan starten.

Het trainingsprogramma voor de drie komende maanden wordt overhandigd wat bestaat uit een combinatie van trainingen :

 • on the job door ervaren service adviseurs
 • Autoline-systeem
 • Pon Academy
 • online trainingen
 • persoonlijke ontwikkeling / persoonlijke effectiviteitproducttrainingen
 • Je gaat regelmatig naast collega's zitten om inzicht te krijgen in de wijze waarop wij onze klanten verwelkomen en helpen.

  Je krijgt uitleg over hoe werkplaatsopdrachten efficiënt worden aangemaakt zodat de werkplaats weet welke werkzaamheden zij moeten verrichten en de planning van de werkplaats hierdoor efficiënt kan worden gepland.

  Gedurende de weken die verstrijken zul je steeds vaker taken krijgen die je zelfstandig afwikkelt. Je hebt contact met klanten over hun werkplaatsbezoek, je factureert aan klanten, je regelt vervangend vervoer.

  Na afloop van de 3 maanden zal er een test plaatsvinden waarbij getoetst wordt in hoeverre je de nodige kennis en kunde eigen hebt gemaakt.

  Bij het positief afsluiten van deze periode krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden voor 12 maanden waarbij je op een van de vestigingen een baan krijgt als Junior Service Adviseur.

  Functie-eisen

 • Afgeronde MBO opleiding (Automotive / Commercieel)
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Persoonlijke vaardigheden

 • Je bent klantvriendelijk
 • Stressbestendig
 • Hands on mentaliteit
 • Flexibel in verband met continu wisselende werkplekken
 • Wat bieden wij?

  Van den Udenhout als werkgever

  Van den Udenhout is De Nieuwe Dealer. Wij bieden een baan in een dynamische organisatie met een team van ruim 550 medewerkers.

  Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak.

  Met behulp van Pon Academy faciliteren wij allerlei producttrainingen en persoonlijke online ontwikkelprogramma's. Met VDU Fit zorgen wij ervoor dat onze medewerkers met nog meer energie aan het werk gaan.

  Tot slot vinden wij naast hard werken, plezier heel belangrijk en wij vieren in ons bourgondische bedrijf dan ook alle successen met elkaar.

  VDU Talents biedt de mogelijkheid om vanuit je persoonlijke ambitie een actieve bijdrage te leveren aan de organisatie.

  Wie zijn wij?

  Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Son, Oss, Veghel, Helmond en Veldhoven.

  Gastvrijheid, vakmanschap, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn belangrijke pijlers voor de tot dusver behaalde successen.

  Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep een scala aan diensten zoals autoverhuur, schadeherstel (Carlux Schadeherstel / Boschman Autoschade / Autoschade 040), Fleetsales, Finance & Insurance, alsmede lease.

  Daarnaast hebben wij een universele garage voor onderhoud, te weten De Garage Boxtel.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier