Vrachtwagenchauffeur CE
AB Midden Nederland
Stolwijk
6 dagen geleden

AB Midden Nederland werkt voor diverse transportbedrijven en logistieke dienstverleners in de regio. Zo zoeken wij regelmatig (vrachtwagen) chauffeurs, magazijnmedewerkers en logistiek medewerkers.

Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Functiebeschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige distributiechauffeur. De organisatie levert nationale en internationale transportdiensten.

Het gaat om het transport van bulk, losgestort en stukgoed ten behoeve van de veevoederindustrie in West-Europa. Heb jij de nodige ervaring als (internationaal) Chauffeur en ben jij in het bezit van een CE-rijbewijs aangevuld met het CCV-B certificaat of Code compleet?

Dan ben jij de Chauffeur die wij zoeken!

Functie-eisen

 • Rijbewijs CE;
 • Code compleet;
 • Aantoonbaar meerdere jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur;
 • Is zelfstandig, probleemoplossend en klantvriendelijk.
 • Wat wij bieden

  Deze organisatie biedt een leuke werksfeer en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden via het CAO TLN Beroepsgoederenvervoer. Het is een bedrijf waar mensen graag werken gezien de goede sfeer en depersoonlijke aandacht voor de mensen.

  Het betreft een functie waarbij er bij goed functioneren zicht is op een vast dienstverband. Er zijn mogelijkheden in dagdienst, ploegendienst en ook in meerdaagse ritten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier