Sales Activator / Rayon Manager Off Premise (Junior Rayon Manager Petrol, Retail, Cash & Carry)
redbull uk
Amsterdam
10 dagen geleden

Waar ligt jouw kracht? Wat zijn jouw sterke punten?

alle verantwoordelijkheden die wij je zullen / willen toevertrouwen)

Outlet management

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de (C en D outlets) binnen de kanalen Retail,Petrol en Cash & Carry. Door jouw overtuigende en communicatieve skills te benutten draag je zorg voor relatiemanagement, het verkopen van acties en perfecte executie van het Red Bull portfolio bij jouw klanten.

Teamspeler

Je zult onderdeel uit gaan maken van een landelijk team van vijf Off Premise Strikers en vijf Sales Activators. Daarbij ben je zelfstandig verantwoordelijk voor relatiemanagement, verkopen van acties, inzetten van koelingen en perfecte executie van het Red Bull portfolio bij deze klanten.

Tevens werk je nauw samen met de Striker Off Premise uit jouw rayon.

Plannen en organiseren

Zelfstandig beheren van je agenda en inplannen van afspraken is een belangrijke taak. In deze planning werk je wederom nauw samen met de Off-

Premise Striker. Hieronder valt ook het voorbereiden van, en aanwezig zijn bij, de geplande (maand)meetings, terugkomdagen, trainingen en bijkomende projecten.

Administratie via CRM systeem (Drive)

Op jouw iPad (via de Drive applicatie) beheer je de benodigde administratie en zorg je er voor dat relevante gegevens zuiver en adequaat ingevoerd worden in het CRM systeem.

Communicatie

Doormiddel van jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat snel te schakelen; je bent in staat om te werken in een dynamische, complexe omgeving waar snel en ad hoc handelen de sleutel is.

Let op!

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je in de betreffende regio te wonen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier