Medior ontwerper en kostendeskundige
Arcadis
Rotterdam, Netherlands
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als ontwerper werk je mee aan het gehele ontwerpproces, van de eerste schets tot aan het contract. Dit doe je samen met de projectleider en het ontwerpteam.

Zo zorg jij voor de planning, verzamel je informatie en vertaal je de eisen van de klant naar een uitvoerbaar ontwerp. Dit doe je op zowel de locatie als op het kantoor.

Je bent het technische geweten van het projecten en met behulp van de verschillende ervaren specialisten uit je team bewaak jij alle raakvlakken.

Als kostendeskundige help jij onze klanten meest voordelige oplossing voor hun vraagstuk te bieden door mogelijkheden en de risico’s financieel te maken en af te stemmen op hun belangen en behoeften.

Projecten worden steeds complexer en technisch gezien zijn de mogelijkheden onbegrensd; maar is de oplossing betaalbaar en uitvoerbaar?

Is de gekozen oplossing toekomstbestendig en geeft deze invulling aan de behoefte van de klant? Jij denkt hierin mee en draagt vanuit jouw visie bij aan antwoorden.

De wereld van de civiele techniek staat niet stil, we werken online samen in ontwerpen en modellen. Bruggen worden met een 3D-printer gefabriceerd, de toekomstige manier van ontwerpen begint vandaag! Technologie zorgt ervoor dat de wereld er compleet anders uit gaat zien.

Grote kans dat jouw werk onherkenbaar verandert. Banen verdwijnen en er komen nieuwe kansen bij. Hoe die er precies uit gaan zien, is lastig te zeggen.

Afwachten is geen optie, als technisch specialist is het belangrijk om jezelf voortdurend te blijven uitvinden. Arcadis bied je alle mogelijkheden.

Want we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt met de wereld van technologie.

Deze taken ga je uitvoeren op de afdeling Stedelijke Ontwikkeling. Wij voeren de projecten uit van voorbereiding tot en met de uitvoering en doorloopt daarbij alle bijbehorende fases.

Deze projecten zijn opdrachten van klanten die variëren van onderwijsinstellingen tot aan provincies. De geïntegreerde contractvormen en het ontzorgen van de opdrachtgevers spelen hierbij een steeds belangrijkere rol.

Wij houden ons in deze projecten onder andere bezig met :

 • advisering rond infra-ontwikkelingen;
 • detail)ontwerp en inrichting van stedelijke infrastructuur en inrichting;
 • contractadvisering;
 • omgevingsmanagement en communicatie;
 • beheer en onderhoud.
 • Een voorbeeldproject is; Gebiedsontwikkeling RijswijkBuiten te Rijswijk. Binnen een gebied van 220 ha worden circa 3200 woningen gerealiseerd en 20 ha bedrijventerrein.

  Met een team van 25 mensen verzorgen wij de engineering en maken de civieltechnische ontwerpen en UAV-gc contracten voor het bouw- en woonrijpmaken.

  Wat vragen wij?

  Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende eisen :

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding civiele techniek met 3 jaar relevante werkervaring;
 • een afgeronde mbo-opleiding civiele techniek met 5 jaar relevante werkervaring en ambitie om je verder te ontwikkelen;
 • communicatief vaardig en kennis van diverse contactvormen;
 • bereid om op verschillende locaties te werken;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • praktisch ingesteld en probleemoplosser.
 • Wat bieden wij?

  Onze visie is al snel onze passie geworden : Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  Dag in dag uit. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team.

  De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

  Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten.

  Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

  Onze mensen krijgen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier