Productiemedewerker
Luba
Rotterdam, Nederland
5 dagen geleden

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in de maritieme sector en heb jij een echte havenmentaliteit?

Over het werk

Voor een leuk bedrijf in de maritieme sector zijn wij op zoek naar een loods medewerker die fysiek zwaar werk gaat verrichten en graag de handen uit de mouwen steekt.

Je bent hard aan het werk om grote stroppen te splitsen en persen. Je test de haken en stroppen op hun draagkracht en gaat aan het werk met haspels met staalkabels om ze verzendklaar te maken voor de klanten.

Je gaat dus werken met zware materialen. Daarom is het belangrijk dat je fysiek fit bent!

Wanneer je nog geen ervaring hebt, maar het in je hebt om deze functie uit te voeren, zal je begeleiding krijgen van de voorman.

De werkgever is op zoek naar iemand die in ieder geval Engels spreekt doordat ze gelegen zijn aan de haven. Er heerst een gezellige sfeer in het team, maar er wordt wel hard gewerkt.

Gelukkig, ben jij niet bang om je handen vuil te maken. Het betreft een fulltime baan (40 uur) van maandag t / m vrijdag met werktijden van 07 : 00 -15 : 30.

Bij goed functioneren kun je worden overgenomen door het bedrijf.

Wat wij bieden

 • Een goed salaris van €2.200 bruto per maand;
 • Bij goed functioneren kun je voor langere tijd aan de slag bij het bedrijf of zelfs overgenomen worden!
 • Doorgroeimogelijkheden op langere termijn;
 • Je komt te werken in een gezellig bedrijf;
 • Wat wij vragen

 • Je bent fysiek fit om zwaar werk te verrichten;
 • Je bent per direct beschikbaar;
 • Je wilt graag aan de slag in de haven en steekt graag de handen uit de mouwen
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Alleen Engelstalig is ook mogelijk!
 • Je bent in staat om zelf op locatie (Rotterdam-Heijplaat) te komen en beschikt door de locatie over eigen vervoer
 • Over het bedrijf

  Jouw werkgever is een leverancier van staalkabel(stroppen) en andere hef-, hijs-, en verankeringsmaterialen en -diensten voor de maritieme offshore industrie (groothandel).

  Zij zijn gevestigd op de Heijplaat in Rotterdam en bevinden zich in het havengebied. Het bedrijf maakt deel uit van een grote groep van bedrijven die strategisch gelegen zijn in o.

  a. Nederland, de VS, Singapore en Qatar. Op hun locatie in Rotterdam werken zo'n 50 man, waarvan zo'n 20 in de productie.

  Op deze locatie komen de staalkabels binnen en worden ze gereed gemaakt voor gebruik. Van deze werkgever kun je verwachten dat ze bij het zien van goede inzet, harde werk en flexibiliteit daadwerkelijk in je zullen investeren om door te kunnen groeien binnen het bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier