Allround Magazijnmedewerker / Orderpicker - dagdienst, Zutphen
Mainfreight
Zutphen, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Een baan in de dagdienst, met een startsalaris van €10,99 per uur (vanaf 21 jaar), daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid tot het behalen van heftruck- of reachtruckcertificaat.

Wil jij je door je goede en harde werken bewijzen om zo een vast contract binnen te slepen? Dan is dit je kans! Bij Mainfreight in s-Heerenberg zijn we per direct op zoek naar Magazijnmedewerkers.

In het afgelopen jaar hebben al meer dan 70 werknemers een vast contract ontvangen bij Mainfreight. Ben jij de volgende?

Voor deze functie is het verkeren in een goede fysieke staat een vereiste WERKLOCATIE : 'S-HEERENBERG

Wat wij jou bieden :

Allereerst kom je in een professioneel en warm bedrijf terecht. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door teamspirit, elkaar helpen en samenwerken.

Tijdens de pauzes leer je je collega’s beter kennen omdat er vaak samen wordt gegeten. En zodra iets anders loopt dan gepland of verwacht, zoeken we samen met jou naar een goede oplossing.

Daarnaast bieden we :

 • Een baan in de dagdienst (met uitzondering van drukke periodes);
 • Een startsalaris van €10,99 per uur (vanaf 21 jaar);
 • Kans op een vaste baan door bewezen diensten;
 • Een reiskostenvergoeding op basis van het aantal gereden kilometers (max. €16,96 per dag)
 • Na 26 gewerkte weken een pensioenregeling;
 • De mogelijkheid tot het behalen van heftruck- of reachtruckcertificaat.
 • Wat ga je doen?

  Als magazijnmedewerker ga je orderpicken met een handscanner of middels een voicepick-systeem. Daarnaast ga je artikelen labelen en verwerk je binnenkomende orders.

  Ook houd je je bezig het laden en lossen van binnenkomende vracht en het in- en ompakken van goederen. Om dit werk goed te kunnen verrichten beschik jij over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en kan je nauwkeurig werken.

  Zo zorg jij er elke dag opnieuw voor dat de geplande werkzaamheden op tijd klaar zijn. Kortom : jij zorgt voor blije klanten. Bereikbaarheid

  Het is belangrijk dat je Mainfreight kan bereiken met eigen vervoer. Je woont dus in een straal van 20 km. Beschik je niet over eigen vervoer (auto of fiets), dan is deze functie wellicht niet geschikt voor jou. Wat vragen wij van jou?

 • Je bent flexibel inzetbaar tussen 6.00 en 00.00 uur;
 • Tijdens pieken in de werkzaamheden ben je bereid om in diverse shifts te werken;
 • Je houdt van actieve werkzaamheden en bent een aanpakker;
 • Ondanks een hoog werktempo laat jij zien dat je altijd nauwkeurig te werk gaat;
 • Je spreekt goed Nederlands, Engels of Duits.
 • Mainfreight

  Mainfreight is een belangrijke speler in de logistieke dienstverlening voor externe bedrijven. Externe bedrijven kunnen hun logistieke taken, of een deel hiervan, uitbesteden aan Mainfreight.

  Daarnaast levert levert maatwerk op het gebied van warehousing en klantspecifieke distributie- en transportoplossingen. Samenwerking Randstad

  Voor de invulling van de vacatures werken wij samen met Randstad. Randstad is de nummer #1 HR dienstverlener in Nederland.

  Zij helpen jou met vragen over de vacature, het salaris, betalingen, ziekte en persoonlijke ontwikkeling. Solliciteren

  Leuk dat je er nog bent! Heb jij interesse om als magazijnmedewerker aan de slag te gaan bij een professioneel logistiek dienstverlener?

  Klik dan op solliciteren’. Sollicitatieproces

  Als je solliciteert op deze functie zullen we telefonisch contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek vragen we naar je motivatie en checken we of jouw wensen aansluiten op de wensen van Mainfreight.

  Vervolgens ga je op gesprek bij mijn collega’s bij Mainfreight in s-Heerenberg. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er gekeken welke werkzaamheden het beste overeenkomen met jouw kwaliteiten.

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier