Ik Qies jou! - QA-manager
LMH Engineering
Roosendaal, NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Ik Qies jou! - QA-manager

Wat ga je doen?

Hey, hoi, hallo, leuk dat jij mijn vacature leest! Ik zal jou niet teleurstellen, ik heb namelijk een mooie job voor jou! Als QA-manager ga jij aan de slag bij een specialistisch productiefabriek in de Food-branche.

Jij gaat zelfstandig verantwoordelijkheid nemen over alle zaken omtrent de productiekwaliteit. Je neemt dus een controlerende houding aan (helikopter view) maar tegelijkertijd begeleid jij ook het personeel.

De handen worden uit de mouw gestoken en jij komt met concrete verbetervoorstellen om de kwaliteit van de productie te waarborgen.

Daarnaast houd jij je ook bezig met GMP en heb jij te maken met audits. Je slaat de handen in een met je collega's om samen de collectieve doelstellingen te behalen!

Wat wordt jou geboden?

 • Een marktconform salaris, die bespreekbaar is.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Misschien wel het allerbelangrijkste; een functie waarin jij je nooit zal vervelen!
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je hebt een HBO werk / denk niveau en relevante werkervaring opgedaan in de Food-branche.
 • Het is belangrijk dat jij kan schakelen tussen verschillende mensen van verschillende niveaus.
 • Je kan zelfstandig aan de slag gaan maar helpt ook waar nodig is.
 • Waar ga je werken?

  Dit bedrijf is een producent die een no-nonsense mentaliteit als belangrijk beschouwt. Je onderhoudt korte lijntjes met jouw collega's.

  Je kan dus schakelen tussen formele en informele sferen. Om hoge kwaliteit te waarborgen staat de waarde 'puurheid' hoog in het vaandel binnen de bedrijfscultuur.

  Dit kan men zien in zowel de producten als medewerkers. Hiermee bewerkstelligt dit bedrijf het verschil tussen andere bedrijven in hun markt!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Sharad opnemen via 010 754 2727 of een mail sturen naar sharad.

  ramnath lmhengineering.com Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Deel de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering the recruitment engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €40000.00 - €41000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier