Werkvoorbereider bestekschrijver
Eminent Groep
Apeldoorn, Gelderland, NL
2 dagen geleden

Als werkvoorbereider bestekschrijver denk je mee met de wensen van de opdrachtgever en je toetst of een ontwerp in de uitvoering haalbaar en in de buitenruimte beheerbaar is.

Je vindt het leuk om samen te werken in teams en weet projecten integraal op te pakken. Hierbij zoek je pro-actief de samenwerking met de diverse expertises.

Als ontwerper coördineer je projecten en hebt regelmatig contact met onze opdrachtgevers.Werkzaamheden zijn onder andereJe vertaalt eisen naar schetsontwerp voorlopig ontwerp en definitief ontwerpJe controleert en maakt bestekken en tekeningenJe maakt plannen van aanpak en schrijft adviezenJe overlegt met de opdrachtgever over vergunningen goedkeuringen onderzoeken etc.

Je denkt mee in de aanbestedingsfase risicosessies en ondersteunt de projecteiderJe bent betrokken bij projectvergaderingen tijdens de realisatie van een projectDaarnaast kan jouw functie nog uitgebreid worden met taken welke goed bij jouw kennis en ervaring passen.

Dit is daarnaast ook afhankelijk van jouw ontwikkelbehoeftes. 

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier