Grafisch Ontwerper
Gispen
Culemborg
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Grafisch Ontwerper bij Gispen visualiseer jij ons advies en oplossingen op het gebied van Duurzame en Inspirende Werk, Zorg- en Leeromgevingen passend bij de merkidentiteit en huisstijl van Gispen.

Dit doe je samen met het designteam, bestaande uit interieurarchitecten en designers. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het vormgeven van design / interieur presentaties, productboeken en beeldvorming bij proefplaatsingen.

Daarnaast zijn we ook bezig met de verdere (visuele) doorontwikkeling van onze website en ondersteunen we grafisch het prachtige verhaal van de rijke historie van Gispen voor de Stichting Gispen.

Ook hierin lever jij een belangrijke bijdrage!

In de functie Grafisch Ontwerper ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor :

 • Contentcreatie voor de bidbooks waarmee je onze klanten bij aanbestedingen weet te overtuigen door middel van inhoud, opmaak en een aantrekkelijke / informatieve presentatie over onze oplossingen en services;
 • Zelfstandig en foutloos verzorgen van correcties in opmaakbestanden en het aanleveren van drukwerkbestanden;
 • Plannen van alle Studio aanvragen die binnenkomen;
 • Technisch up-to-date houden van documenten en structuur aanbrengen waar nodig / mogelijk;
 • Bewaken van de Gispen huisstijl binnen de gehele organisatie;
 • Fungeren als interne sparringpartner, ondersteuning van de afdeling interieurontwerp en samenwerking met de afdelingen Sales en Tender;
 • Wat is jouw profiel?

  Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je de juiste drive hebt om al je werkzaamheden tot in de puntjes uit te voeren en af te stemmen, zonder de deadline uit het oog te verliezen.

  Je bent leergierig, dus binnen no time ken je de huisstijl van Gispen en de hele organisatie door en door. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en bent creatief in het bedenken van communicatie uitingen.

  Met je creatieve skills bied jij ondersteuning bij aanbestedingsprojecten. Je neemt deel aan het team-en projectoverleg en levert een bijdrage aan de (door)ontwikkeling van en het bewaken van de Gispen huisstijl.

  Deze kennis zorgt ervoor dat jij de juiste creatieve keuzes kan maken waarbij wij de meest vernieuwende en passende (interieur) voorstellen indienen binnen de sectoren Zorg, Onderwijs en Zakelijke dienstverlening.

  Je bent niet alleen op de hoogte van vaktechnische kennis, ook weet je precies welke producten en diensten Gispen aanbiedt.

  Verder heb je het vermogen om visueel te communiceren op verschillende manieren waardoor je voor alle niveaus van klanten een inspirerend en passend voorstel kunt ontwerpen.

  Je hecht waarde aan kwaliteit en zorgt altijd voor tevreden klanten.

 • Je hebt een relevant afgeronde (Grafische) opleiding op MBO+ of HBO niveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met grafische vormgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Passie voor design, illustratie, compositie en typografie;
 • Je denkt / adviseert proactief mee en adviseert bij het zo goed mogelijk presenteren van inrichtingsvoorstellen, maken van productboeken en visuele vormgeving / communicatie;
 • Je bent goed in het vertellen van een verhaal in taal, tekst en beeldvorming;
 • Ervaring met Adobe CS InDesign, Photoshop, Illustrator en Microsoft Office (Powerpoint / Word);
 • Ervaring binnen de kantoor- en projectinrichtingsbranche is een pré;
 • Wat bieden wij?

  Om te beginnen : een fijne en inspirerende werkomgeving met bevlogen en deskundige collega's, die informeel met elkaar omgaan.

  We vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt bij ons. Dat je met plezier samenwerkt met je collega's en opdrachtgevers, om de beste resultaten te behalen.

  We bieden je volop ruimte voor ondernemerschap en creativiteit. Al zolang Gispen bestaat, zien we door de hele organisatie heen de meest creatieve nieuwe ideeën ontstaan.

  Verder bieden we jou het volgende :

 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardelijk pakket dat o.a. bestaat uit een goed salaris, 8% vakantiegeld, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Gedreven en inspirerende collega’s die dagelijks met veel plezier samenwerken om de meest indrukwekkende circulaire en duurzame projecten op te leveren;
 • Ruime ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden;
 • Thuiswerkmogelijkheden, waarbij je wordt voorzien van een Gispen thuiswerkplek;
 • Bedrijfsfitnessregeling : sport met gemiddeld 40% korting bij aangesloten sportlocaties in Nederland;
 • Over Gispen

  Gispen staat voor duurzaam design. Samen met nationale en internationale ontwerpers en architecten, en met onze opdrachtgevers, partners en leveranciers werken wij aan verrassende en duurzame inrichtingen.

  Wij creëren werk-, zorg- en onderwijsomgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Dat doen we al meer dan 100 jaar.

  Met een deskundige, bevlogen en hechte club professionals in diverse disciplines. Gispen kiest heel bewust voor circulair ondernemen.

  Innovatief ontwerpen en produceren, slim (her)gebruik, waardebehoud en duurzaam gebruik van meubilair zijn belangrijke uitgangspunten voor ons.

  Deel jij deze ambities? Dan pas je waarschijnlijk heel goed bij ons!

  Word jij onze nieuwe collega?

  Klik op de button 'Solliciteer' en schrijf je in met je CV, motivatiebrief en portfolio. Heb je nog vragen over de functie?

  Neem dan contact op met Mike Oosthoek (Corporate Recruiter) via +316 11 10 90 48 of

  Iedereen is welkom om te solliciteren. Als grote sociale ondernemer kennen wij namelijk de voordelen van diverse en inclusieve teams.

  Elke sollicitatie wordt daarom met dezelfde zorgvuldigheid beoordeeld. Wij verwelkomen iedereen die een passie voor duurzame kantoor- en projectinrichting heeft met evenveel enthousiasme.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier