Timmerman Houtconstructies
Intro Personeel
Noordeloos, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Wil jij aan de weg timmeren als werkplaatstimmerman én constructie timmerman? Dan ligt hier een mooie kans voor je in Noordeloos! Bij dit bedrijf ga je werken aan uiteenlopende projecten.

Het gaat om voornamelijk om houten bergingen, maar bijvoorbeeld ook het bekleden van gevels, carports, overkappingen en dakbetimmeringen.

Allereerst is je hoofdtaak het plaatsen van houten bergingen, samen met een team. Daarbij komen de volgende taken die van je verwacht worden :

 • Grondwerk en aanleg van prefab funderingen voor houten buitenbergingen.
 • Ontvangst, vervoer en opslag van materialen op de bouwplaats.
 • Lezen en gebruiken van aangeleverde werktekeningen en details
 • Waar en met wie je dit gaat doen? Elke ochtend start je in de werkplaats in Noordeloos, gelegen langs de N214 van Meerkerk naar Papendrecht.

  Je voert werkzaamheden uit in de werkplaats, maar bent ook veel op pad. In heel Nederland moet je werk namelijk ook op locatie worden ingebouwd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier