Offsites Process Operator Raffinaderij
ExxonMobil
Botlek, ZH, NL
6 dagen geleden

De organisatie

ExxonMobil is de grootste olie- en petrochemische maatschappij ter wereld. Wij zijn zo groot geworden door het toptalent van onze medewerkers te combineren met het behalen van topresultaten.

We geloven in onze mensen en zijn constant op zoek naar nieuw talent.In de regio Rotterdam hebben we een raffinaderij, drie chemische fabrieken en een smeeroliemengfabriek.

Voor onze raffinaderij zijn wij op zoek naar zowel On- als Offsites proces operators.

Wat houdt de functie precies in?

In deze functie ben je(mede)-verantwoordelijk voor een soepel verloop van een deel van de vele operaties die op onze terreinen plaatsvindt.

Zo opereer je een deel van de fabriek, middels controle rondes en voer je kleine werkzaamheden zelf uit. De werkzaamheden worden in een volcontinu rooster verricht.

Hiervoor ontvang je een onregelmatigheidstoeslag. Zelfstandig of deel uitmakend van een team begeleid je alle aanpassingen in de fabriek.

Tevens verzorg je de voorbereiding, de uitvoering en begeleiding van de werkzaamheden welke de onderhoudsafdeling uitvoert, waarbij van jou wordt verwacht dat je voor een veilige uitvoering zorg draagt en het belang hiervan ook uitdraagt.

Functievereisten

Een afgeronde MBO opleiding Process Techniek niveau 4, Operationele Techniek niveau 4 of een afgeronde Vapro C theorie- en praktijkopleiding.

Ervaring en in het bezit zijn van een brandweeropleiding is een pre.

Na indiensttreding ga je een intern trainingstraject volgen waaronder brandweeropleidingen. In deze trainingsperiode maken wij je verder bekend met alle ins en outs van onze bestaande apparatuur, de diverse veiligheidsprocedures en werkmethoden.

Wat vragen wij verder : Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Arbeidsvoorwaarden :

We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e en 14e maand, een zeer goede pensioenregeling en productkortingen.

Een medische keuring maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren :

Geïnteresseerd? Solliciteer online. Maak een profiel aan en laat je CV en motivatiebrief achter onder de titel Process Operator Raffinaderij’.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier