Zzp uitvoerder
Eminent
Dordrecht, NL
2 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Ben jij ZZP-er en een ervaren leidinggevende in de civiele techniek, op zoek naar een nieuwe opdrachtgever? Dan is de vacature van uitvoerder zeker iets voor jou!Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een of meerdere infraprojecten.

Samen met de projectleider en organisatiedeskundige denk je mee in de tenderfase. Je maakt hierbij werk- en directieplanningen en zorgt voor een heldere communicatie tussen bedrijfsleiding, werkvoorbereiders en uitvoerders.

Voor deze functie is het belangrijk dat je een mensgerichte instelling hebt en daarbij het maximale uit je team haalt. Uit bestaande projecten weet jij nieuwe opdrachten te halen.

De kosten en opbrengsten van je projecten hou je scherp in de gaten. Uiteraard heb je oog voor de naleving van veiligheidsregels.

Dit doe je in een team waarmee je samen successen gaat vieren.Het betreft een diverse functie, waarbij je zelf de regie hebt over je eigen takenpakket.

Interesse? Neem contact op met Sean Armitage, 06- 41 61 92 88, s.armitage eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de functie van (assistent) uitvoerder
 • In het bezit van een opleiding in de civiele techniek
 • Bedrijfsomschrijving

  Vanuit Eminent bieden wij ZZP-ers de nodige hulp bij het zoeken van een nieuw project. Wij beschikken over een groot netwerk.

  Hierdoor kom jij als ZZP-er in contact met gerenommeerde landelijke organisaties of familiebedrijven bij jou om de hoek.

  Jij bent goed in jouw vak, wij in het onze. Je kunt dus iedere dag doen waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt, zonder je nog bezig te hoeven houden met acquisitie.

  Dat doen wij voor je. Daarnaast worden jouw facturen altijd binnen veertien dagen betaald. Alleen maar voordelen dus!

  Arbeidsvoorwaarden

  Een samenwerking met Eminent biedt jou als ZZP'er flink wat voordelen :

 • Facturen worden altijd binnen veertien dagen betaald
 • Groot netwerk aan opdrachtgevers
 • Diversiteit aan spraakmakende projecten
 • Specialistisch advies omtrent ZZP-regels en wetgeving
 • Goedgekeurde modelovereenkomst
 • Inkoopvoordeel
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier