Leerkrachten in opleiding
Onderwijspost B.V.
's-Gravenhage, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wij zijn op zoek naar leerkrachten in opleiding in de regio Den Haag / Rotterdam. Via ons heb je de mogelijkheid om jouw laatste LIO-stage (betaald) te doorlopen en hoogstwaarschijnlijk te eindigen met een leuke baan! Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Als starter in het onderwijs kun je via ons ervaring opdoen met korte of lange opdrachten. Juist via de LIO-stage en losse opdrachten kan je er achter komen waar jouw passie ligt in het onderwijs.

Dit kan zowel in het reguliere onderwijs als speciaal onderwijs. Ook ervaar je verschillende groepen en type scholen. Je kunt je specialiseren in een vakgebied en uiteindelijk kiezen voor een school en groep die perfect bij jou past.

Wij bieden vacatures aan voor het (speciaal) basisonderwijs en (speciaal) voortgezet onderwijs. Voor de eerste stap van jouw carrière kun je bij ons terecht!

OnderwijsPost is een detacheringsbureau dat kwaliteit, vertrouwen en eerlijkheid bied. Wij bieden tevens de mogelijkheid voor een vast contract.

Je bent dan flexibel inzetbaar binnen ons netwerk aan scholen. Ben jij op zoek naar een vaste aanstelling, dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen!

Daar tegenover staat

 • Tijdelijke of vaste opdrachten zijn mogelijk, de keuze is aan jou.
 • Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer.
 • Ga mee met onze leuke bedrijfsuitjes en maak kennis met een groot netwerk van onderwijsprofessionals.
 • Een sparringpartner op inhoud, voor als het even tegen zit.
 • Trainingen via de OnderwijsPost Academy.
 • Begeleiding gedurende je loopbaan vanuit het hoofdkantoor of op locatie. Telefonisch kan natuurlijk ook!
 • Een goed salaris volgens de schalen van de CAO Onderwijs.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier