Java Software Engineer Hilversum
CODEGUILD
Utrecht, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Werk jij ook graag aan herkenbare producten met een hoge maatschappelijke relevantie, die zorgt voor plezier in Nederland ?

Wil jij graag werken in een omgeving waar je veel nieuwbouw kunt doen? Hou jij ook van een zeer relaxte informele omgeving, goede work-life balance, in een no-nonsense cultuur?

Zijn moderne technieken zoals Java8, Spring, Docker, Elasticsearch, ActiveMQ en Kubernetes voor jou interessant om mee te werken?

Wacht dan niet langer dan hebben wij de baan voor jou! Deze techneuten kun je met recht een boegbeeld in Nederland noemen.

Dit middelgrote bedrijf zal iedereen van jouw kennissenkring kennen en dat maakt het zo leuk. Met zeer innovatie Data Gedreven backend oplossingen worden hier producten ontwikkeld, die elke dag weer zorgen voor veel plezier in Nederland .

Deze producten, worden dagelijks gebruikt door miljoenen Nederlanders en voor iedereen enorm tastbaar en super relevant.

Ga jij helpen plezier ontwikkelen? De organisatie kent een zeer informeel en relaxed karakter. Echter werken de mensen hier dagelijks met enorm veel passie aan deze producten en dat merk je.

Er is veel vrijheid om te innoveren en jouw ideeën uit te proberen in bijvoorbeeld een POC . Men doet veel aan kennisdeling en ontwikkeling van de mensen.

Zo zijn er diverse innovatiedagen, hackatons en gaat men altijd naar de JFall en andere conferenties. Jouw rol : Java Software Engineer Hilversum In jouw rol als Java Software Engineer Hilversum kom je te werken in een agile multidisciplinair team van engineers en designers.

Jij en je team gaan werken aan een van de vele (nieuwbouw) vraagstukken die op de roadmap staan. Dit doe je in combinatie met lekkere moderne technologieën.

Je kunt hierbij denken aan o.a Java11, Spring Boot, Docker, Kubernetes, Elasticsearch, Cloud en ActiveMQ. Indien jij interesse hebt kun je je hier ook gaan buigen over architectuurvraagstukken, stakeholders management en sparren met het management over de technische koers van de organisatie.

Doorgroeimogelijkheden als Java Software Engineer Hilversum Als Java Software Engineer Hilversum krijg je hier de kans om door te groeien als lead developer.

Zoals je kunt lezen kun je al direct een sturende rol op je nemen, wanneer je eenmaal je weg hebt gevonden in deze nieuwe omgeving.

Zo liggen hier de kansen jou binnen een korte periode op te werken tot Lead Java Developer van een gepassioneerd team. Wat wordt er gevraagd?

Minimaal 3 jaar professionele Java software development ervaring Bij voorkeur een afgeronde HBO of WO informatica of vergelijkbaar Ervaring met moderne frameworks als Spring en Hibernate Ervaring met microservice, Spring Boot, Docker en Kubernetes is een pre Ervaring met ActiveMQ of Kafka is een pre Ervaring met Maven, Jenkins en Git is een pre Ervaring met Elasticsearch is een pre Ervaring met OpenShift of AWS is een pre Wat wordt er geboden?

Salaris tussen de € 51.652 en € 65.108 per jaar o.b.v 40 uur 25 vakantiedagen Laptop of Macbook naar keuze Reiskostenvergoeding Trainingsbudget Uitstekende pensioen regeling Wil jij graag als Java Software Engineer Hilversum meewerken aan tastbare & data driven backend oplossingen die zorgen voor veel plezier in Nederland?

Reageer dan snel via onderstaand formulier of stuur je CV naar Serge Warbout via

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier