Elektromonteur
Regiodienst
Heerhugowaard, Netherlands
6 dagen geleden

Introductie

Ben jij een ervaren elektromonteur of heb jij net je diploma op zak? Zoek jij een fijne werkgever met zicht op een vaste aanstelling?

Zoek dan niet verder en reageer snel!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een allround installateur die alle installaties in huis en kantoor verzorgt, van cv-ketel en dakbedekking tot gas-

en waterleidingen, riolering en elektra. Het belangrijkste werkgebied is Langedijk, Heerhugowaard en Alkmaar, maar zij voeren de werkzaamheden uit in de gehele provincie Noord-

Holland. Er heerst een prettige werksfeer met een gezonde werklust.

Functie

Als elektromonteur werk jij in de woningbouw en kleine utiliteitsgebouwen aan elektrische installaties. Dit is voor zowel renovatie als voor de nieuwbouw.

Je werkt zowel in de zakelijke markt, maar je hebt ook contact met particulieren. Je kan zelfstandig op een klus zitten of in een team.

Functie eisen

Als elektromonteur ben jij in het bezit van :

 • MBO 2 / 3 elektrotechniek
 • VCA is een pre
 • In het bezit van een rijbewijs
 • Aanbod

  Wij bieden jou een afwisselende baan met uitdaging, uitzicht op een vaste aanstelling en beloning conform CAO metaal en techniek, afhankelijk van je werkervaring en diploma’s.

  Ook is een bus van de zaak mogelijk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier